XS
SM
MD
LG

Stigla oprema iz Japana

Dobre stvari se uvijek prepoznaju, a dokaz tome je gest Bijeljinca Mladena Jovića koji je nakon trijumfa odbojkaša nad ekipom Mladosti kontaktirao trenera Darka Manojlovića i saopštio mu kako želi da kupi garnituru dresova za klub.Darko je, kako kaže, ostao zatečen ovim gestom.

„Jutro nakon trijumfa u prvom meču finala plej ofa nad ekipom Mladosti iz Brčkog, dobio sam poruku od našeg sugrađanina Mladena Jovića, koji već nekoliko godina živi i radi u Japanu. Kada mi je rekao da želi da pomogne klubu na ovaj način, kupovinom garniture dresova, ostao sam zatečen. Ovo je jedan lijep gest  i potvrda da se u našem klubu radi na ispravan način, i mi ćemo tako nastaviti i u budućnosti. Zahvaljujemo se Mladenu na donaciji i želimo mu puno sreće, kako na poslovnom planu, tako i u privatnom zivotu“, rekao je za InfoBijeljina trener Radnika Darko Manojlović, koji dodaje da se nada da će Mladen uskoro doći u svoj rodni grad i da ce imati priliku da se upoznaju.

Mladen je Bijeljinac koji je uspio u dalekom Japanu, gdje je stigao zahvaljujući interesovanju za japansku internet tehnologiju, kulturu, a pomogli su mu njegova tvrdoglavost i preporuka poznanika iz Hrvatske.

Za sebe kaže da je običan čovek, koji se osim naukom, bavi i sportom i muzikom, putuje svijetom, a svaki slobodan trenutak koristi da provede sa porodicom.

IZVOR: Info Bijeljina