XS
SM
MD
LG

Najlošije Slavijino izdanje

Fudbalski šampionat Republike Srpske, Slavija je nastavila u Ligu za šampiona. Gostovala je kod prvoplasirane ekipe i glavnog kandidata za selidbu u Premijer ligu, Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići. Poraženi su visokim rezultatom 3:0. Kako nam je rekao trener Slavije ,Goran Simić, rezultat i ne odslikava pravo stanje na trenu.

-Odmah da kažem da čestitam domaćinu na pobedi. Iskoristili su sve naše greške, postigli tri gola i ostavili bodove sebi. Mislim da je ovo bila najlošija naša igra u dosadašnjem toku šampiona ta. Nismo bili u našem prepoznatljivom izdanju. Isuviše smo lako primali golove. Pravili smo katastrofalne greške i Zvijezda je to znala da kazni. Ne mogu da pronađem razlog našeg slabog izdanja. Da ne izgleda da se pravdam zbog 3:0, ali svi koji su gledali meč mogu to da potvrde. Gotovo pa da smo sami sebe pobedili. Imali smo u prvom delu susreta odličnu priliku kod 1:0,ali su izbacili loptu sa gol linije. Da je tada ušla, ko zna kako bi se meč odvijao dalje. Ovako, poraz koji nas opominje da moramo još jače i kvalitetnije raditi, kaže Simić.

Kod rezultata 1:0 za Zvjezdu 09, Slavija je , u drugom delu susreta postigla pogodak, ali ga je sudija poništio zbog ofsajda. Slađan Antić je šutirao,a na odbijenu loptu natrčao je Veljović i pogodio mrežu Lakića.

-Sa pozicije na kojoj sam bio, nisam mogao da vidim da li je bio ofsajd ili ne... Svirao je, kako su mi rekli, aktiviranje Veljovića iz ofsajda... Navodno je bio u nedozvoljenoj poziciji u trenutku kada je Antić tukao na protivnički gol. Završeno je, idemo dalje...Nećemo se baviti više utakmicom sa Zvijzdom 09. Sa igračima ću analizirati ovaj susret i pokušati ga ostaviti iza nas. Očekuje nas ovo gostovanje. Idemo Tekstilcu u Derve ntu i sada se moramo fokusirati na taj duel. Nadam se samo da će se igrači, koji nisu bili u kombinaciji za Zvijezdu, oporaviti i da ću u Derventi moći računati na najbolje, rekao nam je Goran Simić.

 


Borac : Željezničar Sport Team
Tekstilac : Kozara
Podrinje : Sutjeska
Rudar Prijedor : Drina
Alfa : Sloga
Slavija : Sloboda
Tabela
Poz Tim UT PB N PR BOD
1 Drina 0 0 0 0 0
2 Sloga 0 0 0 0 0
3 Sutjeska 0 0 0 0 0
4 Kozara 0 0 0 0 0
5 Željezničar Sport Team 0 0 0 0 0
6 Sloboda 0 0 0 0 0
7 Slavija 0 0 0 0 0
8 Tekstilac 0 0 0 0 0
9 Podrinje 0 0 0 0 0
10 Rudar Prijedor 0 0 0 0 0
11 Alfa 0 0 0 0 0
12 Borac 0 0 0 0 0