XS
SM
MD
LG

PLS: Inđija - Novi Pazar 2:0

Lepršava fudbalska predstava je danas viđena na Gradskom stadionu u Inđiji.

Dva za igru raspoložena tima su bili Inđija i Novi Pazar. Gosti nešto ofanzivnije nastupaju u prvih petnaestak minuta. Međutim sem pokušaja nekadašnjeg igrača Inđije, Marka Vučetića da šutevima sa distance iznenadi Prekovića ništa bitnije nisu pokazali. Oprobao se ovaj sjajni vezni igrač u drugom, petom i jedanaestom minutu, ali golman domaćina je uvek bio dobro postavljen i siguran. Domaćin prvi put preti u 9. minutu. Brza akcija, razmena lopti, Milisavljević upošljava Stoiljkovića, ali je golman Koč visoko istrčao i padom u noge izbio loptu ispred igrača Inđije.

Vođstvo Inđija nagoveštava u 20. minutu. Milisavljević koji je bio vrlo aktivan u prvom delu meča, upošljava Gajića, a ovaj centrira ka Nikodijeviću, a golman Koč boksuje loptu ispred centafora domaćina.

1:0 je bilo u 22. minutu. Milisavljević pokušava da šutira sa 25. metara od gola gosta, Šubert loptu skreće, tačno do Kovačevića, a ovaj sa ivice kaznenog prostora precizno šutira za vođstvo domaćina.

U nastavku vredno pažnje je bio i šut Vujasina sa oko 35. metara od gola gosta. Lopta odlazi kraj gola Koča.

2:0 je bilo u poslednjem 45. minutu. Bio je to korner za domaćina koji je izveo Vujasin. Lopta na prvu stativu, lopta se izbacuje na ivicu kaznenog prostora gosta, sve je dobro pratio Gajić koji istu prihvata i kroz dosta igrača šutira po travi u mrežu. Lopta je prošla "kroz telo" golmana za uvećanje vođstva zeleno belih.

U drugom poluvremenu tempo igre je znatno pao. Ipak viđen je i penal za Novi Pazar u 52.minutu. Rogač startuje čini se na loptu, igrač Novog pazara pada, a sudija koji je bio odmah iza te akcije pokazuje na belu tačku. Nekao čini se pravda je ipak zadovoljena jer je najbolji pojedinac kod gosta uz kapitena Ragipovića, Vučković pogodio stativu.

Isti kriterijum sudija nije imao sa druge strane kada je oboren Plavšić u trenutku izvođenja kornera u 76' te u 83' kada je Majdevac oboren u prodoru ka golu gosta.

Inđija je mogla do 3:0 u drugom minutu nadoknadnog vremena. Tada je sjajno Stoiljković ušao iz drugog plana i savladao Koča, ali je gol poništen posle signalizacije pomoćnog sudijeRadoičića.

Na kraju zaslužena pobeda Inđije, treća vezana. Novi Pazar je sa druge strane vezao četvrti poraz. Po igri danas u Inđiji jedan od boljih prvoligaških sastava ovog proleća koji su gostovali na Gradskom stadionu.

Inđija. Gradski stadion, gledalaca oko 600. Sudija: Ivan Stamenković iz Kaluđerice, pomoćnici: Nenad Radoičić iz Vrčina i Milorad Jovanović iz Ljiga. Četvrti sudija: Nemanja Gajdobranski iz Novog sada. Delegat. Milan Lojanica iz Čajetine. Strelci: Kovačević 22' i Gajić 45' - Inđija. Žuti kartoni: Rogač 84' i Stoiljković 88' - Inđija, Avdić 16' - Novi Pazar.

Inđija: Preković, Gajić, Milisavljević, Nikodijević, Vujasin (K) (Vraštanović 61'), Bjeličić (Nikolić 71'), Rogač, Kovačević, Plavšić, Ivančević (Majdevac 77'), Stoiljković. Trener: Srđan Blagojević.

Novi Pazar:  Koč, Đorđević, Šarac, Šubert, Vusljanin, Ragipović (K), Vučetić, Avdić (Islamović 75'), Kecap (Mihajlović 83'), Marković, Ristov (Hazirović 66'). Pom. trener: Ivan Jovanović.

Inđija - Novi Pazar 2: 0 (2: 0), foto: Anđelko Belić