XS
SM
MD
LG

Nastavljen ''cirkus'' FS RS

Sutra će Gradiška i Gradski stadion biti domaćin utakmice kadetske reprezentacije Republike Srpske i vršnjaka iz kluba St.Polten iz Austrije. Lijepa prilika da naši dječaci odigraju  još jednu međunarodnu utakmicu. Sigurno da niko nije  protiv te i takve utakmice, ali imamo ogromnu zamjerku jer tu utakmicu FSRS kao da krije od javnosti.  Na sajtu saveza  jedna skromna, mala najava.

Pitamo odgovorne u FSRS ko je i kada zvao igrače? Ko je pozvan? Gdje je bilo okupljanje? Ko je od trenera bio, jer je selektor Zlatko Jelisavac imao utaimicu sa svojim klubom Rudar Prijedorom u Etno selu Stanišići. Da li su neki treneri priključeni stručnom štabu zbog odsutva Jelisavca? Ko je donio i  kada tu odluku? Mnogo pitanja, a odgovor nećemo dobti. A i što bi ga dobili. Savez je njihov! Pa mogu da rade šta i kako hoće. 
P.S.

Zamolićemo vas samo da objavite rezultat utakmice. Imena igrača nemojte, jer bi mogli saznati koga ste zvali, a  prošli put kada je igrala ova selekcija bila je praktično reprezentacija jednog dijela  Republike Srpske! Da nije opet takav slučaj. Sakritje vi sve što možete sakriti!