XS
SM
MD
LG

Traži se domaćin finalnog turnira Kupa Republike Srpske u futsalu

Poslije mnogo muke i mnogo propusta Fudbalskog saveza Republike Srpske nekako se ipak uspjelo stići do završnice Kupa Republike Srpske za ovu sezonu. 

Za pehar Kupa Republike Srpske boriće se aktuelni osvajač KMF Leotar, višestruki osvajač KMF Tango, te KMF Brčko zdravlje i KMF Kotor Varoš. 

FSRS poslao je dopis klubovima u kojem traže da se klubovi izjasne ko želi domaćinstvo. KMF Leotar i KMF Kotor Varoš su potvrdno odgovorili, KMF Tango je prošle godine organizovao, te je odlučio da ove godine i ne ulazi u konkurenciju za domaćinstvo, dok se KMF Brčko zdravlje još uvijek nije izjasnilo, a imaju rok do petka.

Prema informacijama do kojih smo mi uspjeli doći u FSRS su na pragu konačne odluke da domaćinstvo dodjele aktuelnom osvajaču Kupa, trebinjskom Leotaru, no KMF Kotor Varoš se uzda da će neko u FSRS konačno drugačije razmišljati i da će PFS Banja Luka po prvi put od kako se igra ovakvo takmičenje dobiti domaćinstvo.

Podsjećamo, KMF Čelinac je godinama bezuspješno pokušavao da dovede završnicu u Banja Luku, međutim Savez ih nije slušao, a na kraju su u Čelincu odlučili da izbojkotuju prošlogodišnju završnicu, kada je KMF Tango u Istočnom Sarajevu bio domaćin.