XS
SM
MD
LG

Antonov pogurao Valjak

Partizan je na svom terenu uspeo da nadoknadi zaostatak od dva gola iz prvog meča kada je poražen sa 4:2 i na svom terenu trijumfuje sa 2:0 protiv Čukaričkog, i tako zbog dva gola u gostima izbori plasman u finale

Fudbaler Partizana Nemanja Antonov ocenio je da je drugi gol protiv Čukaričkog koji je crno-belima doneo plasman u finale Kupa Srbije plod cele ekipe, kao i da je večerašnji plasman u finale Kupa Srbije „kruna sezone”.

- Moj gol je bio pogon za ceo tim, a navijači su nam samo dali krila da nastavimo dalje i da ne stanemo. Taj drugi gol je došao kao plod rada cele ekipe i mislim da je plasman u finale kruna sezone, koja je naporna i teška - rekao je Antonov novinarima posle utakmice.

Partizan je na svom terenu uspeo da nadoknadi zaostatak od dva gola iz prvog meča kada je poražen sa 4:2 i na svom terenu trijumfuje sa 2:0 protiv Čukaričkog, i tako zbog dva gola u gostima izbori plasman u finale.

- Nije bili lako posle prvog poluvremena, promašili smo penal i imali dva gola zaostatka, ali nismo klonuli, borili smo se dalje. Nije isto igrati pred praznim stadionom i kada nas publika bodri. Oni su danas bili 12. igrač tokom svih 90 minuta i hvala im na tome. I oni su doprineli drugom golu, a na kraju i zasluženom prolazu u finale - rekao je Antonov.

Partizan će u finalu Kupa Srbije 23. maja u Surdulici igrati protiv Mladosti iz Lučana, koja je eliminisala Mačvu. 

IZVOR: Sportsli žurnal/FOTO: I. Veselinov