XS
SM
MD
LG

Stiže Teo

Srpski plejmejker Miloš Teodosić rekao je da još nije razgovarao sa selektorom Srbije Sašom Đorđevićem i da još ne zna hoće li igrati za Srbiju u junu.

Srbiji slijedi treći prozor kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine u Kini.

Igrači NBA klubova i evroligaša su propustili prva dva, pa je sastav Srbije izgledao znatno drugačije u odnosu na uobičajen.

Teodosić je zadovoljan prvom sezonom u NBA ligi i jedino zbog povrede plantarne fascije nije bio srećan, pošto kaže da se za sezonu u najjačoj ligi na svijetu prethodno dobro spremio. Povrede su ga od terena odvojile na 37 od 82 utakmice.

- Ne mogu da budem nezadovoljan svojim igrama. Јedina stvar oko koje nisam zadovoljan i srećan je ta povreda koja je došla u trenutku kad sam se stvarno spremio fizički dobro, ali u svakom slučaju treba da budem zadovoljan prvom sezonom. Mislim da su i ljudi iz kluba zadovoljni, tako da ćemo vidjeti šta će biti sljedeće godine - rekao je Teodosić.

Povreda je prema njegovim riječima sada sanirana.

- Dobro, ne bih se vratio iz Amerike, ne bih došao ranije i ne bi me pustili da mi noga nije u redu, tako da što se tiče povrede, super sam - dodaje Teo, koji za sada nije siguran hoće li zaigrati za Srbiju poslije skoro godinu dana.

- Nisam pričao sa Saletom, jer je u trenutku kad sam se ja vratio iz Amerike, on je došao. Mislim da ćemo ovih dana razgovarati i procijeniti da li ima potrebe da igram ili da se spremam za narednu sezonu. Ne mogu trenutno da odgovorim na to pitanje - kaže Teodosić.

IZVOR:B92