XS
SM
MD
LG

Derbi u Trnu

Predstojećeg vikenda nas očekuje nekoliko zanimljivih susreta na drugoligaškom zapadu, a jedan od posebno zanimljivih biće odigran u Trnu gde će Sloga  dočekati posebno motivisane igrače iz Omarske, u okviru 27. kola šampionata.

Nemanja Paripović kapiten i prvotimac iz Trna smatra da iako u klubu nije baš sjajna situacija, trener ima sve igače na raspolaganju i očekuje sva tri boda:

“Uprkos turbulencijama  u klubu, derbi sa Omarskom je uvek izazov.I pored loših rezultata, u ovom derbiju idemo na pobedu. Svi su na raspolaganju šefu, i ako to nije ni blizu prvom delu sezone kada smo svima bili tvrd orah, ali ja iskreno kao kapiten verujem da ćemo u subotu protiv Omarske uzeti sva tri boda.

Sa druge strane prvotimac Omarske, Đorđe Rosić očekuje fer, korektnu i nadasve kvalitetnu utakmicu u kojoj će pružiti svoj makimum kao ekipa:

“Želim da naglasim da moja ekipa hoće da odigra fer, korektnu utakmicu, naravno idemo po pobedu. Daćemo svoj maksimum i odigrati jednu imtere santnu utakmicu, kako dolikuje derbiju''.

Utakmica je na programu u subotu 19.05.2018god. sa početkom u 17.30sati na stadionu FK „Sloga“ u Trnu.

 

Poverenje sudijske organizacije za ovaj susret dato  je sudijskoj trojci na čelu sa  Zoranom Tripunovćem iz Doboja, a pomagaće mu  Stanko Todorić Stanko, takođe iz Doboja te Mirko Mirić iz Šamca, Delegat na ovom susretu je Dragan Aleksić , a kontrolor Predrag  Đurđević iz Prnjavor.