XS
SM
MD
LG

Lider u Sitnešima,

Predstojećeg vikenda nas očekuje nekoliko zanimljivih susreta na terenima Opštinske lige ige Laktaši - Srbac -  Prnjavor. Lider prvenstva Župa iz Milosavaca putuje na gostovanje u Sitneše kod ekipe Poleta zauzima petu poiziciju.

Radomir Kliska je optimista pred meč i očekuje sigurne  tri boda koja će ih učvstiti na vrhu pvenstvene tabele:

„Nadam se uspehu na ovom veoma važnom gostovanju. Uvereni smo u našu pobedu, koji će nas ostaviti na vrhu tabele, sa nadamom  i da na kraju slavimo šampionsku titulu. Svi igrači su spremni za ovu utakmicu“,rekao je Kliska. 

Goran Malkić „udarna igla“ tima iz Milosavaca:

„Idemo na gostovanje u Sitneše hladne glave. Svesni smo trenutnog stanja na tabeli i jasno nam je  da svaka sledeća utakmica može da odredi krajnji ishod takmicenja Trenutno smo na papiru jači tim, ali ne treba se puno zanositi sa tim. Želimo da se nadigravamo i da proba mo ostvariti povoljan rezultat koji nas ostavlja na prvom meestu i na nekoj solidnoj distanci od pratilaca. Znamo da nece biti laka utakmi ca.Prvi smo , drzimo sve u svojim rukama, idemo da se nadigravamo i vidjet cemo kakav nas ishod ocekuje.“

Drugoplasirana ekipa Crnog Vrha iz Jaružana putuje na gostovanje u Novu Ves ekipi Crvene Zemlje,

Dragan Amiđžić iz ekipe Crnog Vrha je optimista pred ovaj meč i smatra da njegova ekipa može da osvoji nova tri boda koja će ih ostaviti u „trci“ do samog kraja u borbi za šampionsku titulu:

''Svakako da nas očekuje tesko gostovanje, Crvena Zemlja na domaćem terenu je uvek nezgodan protivnik. Ono što mene raduje je to što smo napokon igrački kompletni, svi momci su u spremni za utakmicu. Mi idemo po tri boda koja su nam neophodna da nastavimo borbu za titulu, a ja verujem u ove momke i daćemo sve od sebe da iz Nove Vesi ponesemo kući sva tri boda''.

Dalibor Kulaga iz Nove Vesi poručuje:

''Trenutno zauzimamo drugu poziciju na tabeli, i iskreno se nadam da ćemose tu zadržati, a ako se ukaže prilika idemo gore. Imali smo malo problem sa igračima prošlo kolo protiv Župe u Milosavcima, ali se nadam, boljem izdanju  u nedelju protiv Crnog Vrha. Svi igraču su spremni za ovaj meč i očekujemo zanimljivu utakmicu."

Parovi:

14. kolo 20.05.2018. godine u  17 časova. 

Prijebljezi: Vrbas -:- Biseri

Malo Sitneši: Polet -:- Župa

Nova Ves: Crvena zemlja -:- Crni Vrh

Povelič: Bratsvo -:- Nožičko

Slobodna je ekipa Budućnost

 

 

FK Crvena zemlja


Biseri 1 : 6 Crni vrh
OFK Nožičko 10 : 1 Budućnost
Vrbas 5 : 3 Bratstvo
Polet 0 : 0 Crvena zemlja
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Župa 16 11 3 2 36
2 Crni vrh 16 10 3 3 33
3 Bratstvo 16 10 2 4 32
4 Crvena zemlja 16 7 4 5 25
5 Polet 16 7 3 6 24
6 Vrbas 16 6 5 5 23
7 OFK Nožičko 16 4 2 10 14
8 Biseri 16 3 0 13 9
9 Budućnost 16 3 0 13 9