XS
SM
MD
LG

Tango bez puno poteškoća stigao do novog finala Kupa Republike Srpske

Futsaleri Tanga savladali su danas u Trebinju KMF Kotor Varoš sa 5:0 i tako se plasirali u novo finale Kupa Republike Srpske u futsalu.

Obje ekipe su u ovaj meč ušle znatno oslabljene, i bez po nekoliko standardnih prvotimaca, no Premijerligaš iz Istočnog Sarajeva je opravdao ulogu favorita, te iskoristio širi igrački kadar i na kraju zasluženo stigao do pobjede koja ga vodi u finale.

Tango je od samog početka krenuo ofanzivno, te preko Dejana Debelnogića stižu do 1:0 u 6. minutu meča. Četiri minute kasnije Debelnogić je dugom loptom pronašao Stefana Jokića, a ovaj iskosa sa lijeve strane pogodio za 2:0.

U 14. minutu ponovo je raspoloženi Dejan Debelnogić u glavnoj ulozi. Dragan Bjelica mu je asistirao, a mladi prvotimac Tanga pogodio za 3:0. Na kraju poluvremena u strijelce se upisao i Dragan Bjelica. Izborio se za loptu u 6 metara i pogodio za velikih 4:0, te je već tada bilo jasno ko će u finale.

Na samom otvaranju drugog poluvremena Stefan Jokić je iskoristio kontru Tanga i pogodio za 5:0, a to je, ispostaviće se, bio i konačan rezultat meča.

Tango će u finalu igrati protiv bolje ekipe iz duela domaćeg KMF Leotar i KMF Brčko zdravlje.

KMF TANGO - KMF KOTOR VAROŠ 5:0 (4:0)
Dvorana "Miloš Mrdić", Trebinje
Gledalaca: 50
Sudije: Siniša Ivančević (Banja Luka) i Aleksandar Railić (Derventa)
Žuti kartoni: Jokić (Tango), Matijašević (Kotor Varoš)

KMF Tango: Ristivojević, Šarović, Bjelica, Jokić, Elez, Curović, Golijanin, Debelnogić Trener: Mirko Čampara
KMF Kotor Varoš: Vučanović, Đokić, Matijašević, N.Hibić, Stupar, A.Hibić