XS
SM
MD
LG

Zoran Kokot napustio Travnik: Želim što prije naći novi klub, volio bih još igrati

Iskusni napadač, Zoran Kokot, napustio je Travnik prije završetka sezone.

Veziri su u jako teškom položaju i gotovo nemoguće je očekivati da se oni spasu u posljednjim kolima Prve lige Federacije BiH, a na sve to petorica fudbalera su napustila klub, Zoran Kokot, Salih Hinović, Nemanja Vidović, Haris Hećo i Irfan Ajdinović.

U razgovoru za naš portal Zoran Kokot ističe da se nije vidio u svemu tome, ali da ne bi više govorio. Želi da nađe što prije novi klub.

- Otišao sam iz Travnika, ali nisam još sve papire završio. Zapravo, potpisao sam raskid ugovora i čekam da sve to riješimo. Nisam se vidio u svemu tome, iskreno. Nažalost, Travnik je u jako teškoj poziciji. Volio bih da ostanu u ligi, ali to će biti jako teško. Ima mnogo faktora u tome, ali ja ne bih sada pričao, rekao je za naš portal Zoran Kokot, a onda nam otkrio planove za budućnost.

- Svakako ću pokušati naći novu sredinu što prije. Iako sam polako i krenuo u trenerske vode, te me već u junu očekuje prvi semestar za trenersku B licencu želim još da igram. Osjećam se dobro, i volio bih još malo igrati.