XS
SM
MD
LG

LeoStars ponos Trebinja

Fudbalski klub LeoStars iz Trebinja je kolektiv koji je osnovan u septembru 2015-te god. Za nepune 3 godine su napra vili pravu malu revoluciju, kako u BiH,tako i van granica države gdje su redovni osvajači najvećih odličja.

Naime drugu  godinu za redom su učesnici zavrđnih turnira za prvaka BiH, odakle su donijeli dva  treća i jedno drugo mjesto.Prvaci Hercegovine dvije  godine uzastopno.

Trenutno u klubu treniraju dječaci od 5 do 14 godina .,a u planu je da u narednim godinama,prošire klub sa pionirima i starijim kategorijama.

Predsjednik i trener kluba je Igor Joksimović, čovjek sa bogatim internacionalnim iskustvom u fudbalu (FK.Parti zan,mlada reprezentacija Jugoslavije), kao i treneri Dragan Joksimovic ex-selektor U-19 BiH, Milimir Pojužina, nekada i golman nevesinjskog Veleža,kao i Branko Šešlija, takodjer bivši profesionalni fudbaler Leotara i Željezni čara iz Sarajeva.

Svi su na istom zadatku da  danas odvoje djecu od poroka, kod moderne  tehnike,kako bi se pravilno razvijali i imali fizičku aktivnost. Takodjer osposobili fudbalskim vještinama i otvorili vrata djeci ka uspjehu i profesionalnom bavlje nju ovim sportom, za koji je potrebno, svakako, mnogo odricanja, rada i truda!

Klub radi u zaista teškim uslovima ,teren za igru je u lošem stanju, ali ovi djecaci vole  najvažniju  sporednu stvar na svijetu, pa i u takvim uslovima postižu zaista sjajne rezultate, promovišući tako grad Trebinje i Hercegovinu u najboljem svijetlu.

Tradicionalno organizuju  i turnir "Fudbalske zvjezdice" u septembru, na kojem su do sada učestvovali eminentni klubovi i škole fudbala sa prostora ex-Yu, poput beograskog Partizana, Sarajeva,Sutjeske, Zrinjskog...Fudbal i dalje zivi na jugu Republike Srpske!

FOTOGRAFIJE:

LeoStars