XS
SM
MD
LG

Ana-Marija Milinković i Igor Đorda najbolji fudbaleri

Na finalnom turniru Malih olimpijskih igara u malom fudbalu koji je proteklog vikenda održan u Bijeljini, a na kome su učestvovali prvaci 6 regiona Republike Srpske, pobjedu u muškoj konkurenciji je odnijela OŠ “Srbija” Pale, dok je pobjedu u ženskoj konkurenciji odnijela OŠ “Pale”.

Velika je rijetkost da pobjednički pehar u obje konkurencije ode u jedan grad, a to je upravo uradila ova talentovana generacija naših učenika. Nakon uzbudljivih borbi prvoga dana turnira u grupnoj fazi i izborenog polufinala i drugi dan su krunisali pobjedama i osvajanjem republičkog prvenstva MOI.

Za OŠ “Pale” su nastupile: Ana-Marija Milinković, Sara Savić, Ana Savić, Katarina Klačar, Marija Kovačević, Lana Blagojević, Lana Lopatić, Tina Ćosović, Nikolina Dragoljević.

U ženskoj konkurenciji za najboljeg igrača i najboljeg strijelca proglašena je Ana-Marija Milinković, a za najboljeg golmana Katarina Klačar, obje iz pobjedničke ekipe koju je uspješno vodio prof. Nenad Tadić.

Za OŠ “Srbija” su nastupili: Aleksandar Marić, Igor Đorda, Nikola Tadić, Viktor Gluhović, Milan Radović, Andrej Matović, Lazar Galin, Radovan Džida, Aleksa Tadić, Lazar Cinco.

Za najboljeg igrača u muškoj konkurenciji proglašen je Igor Đorda, a za najboljeg golmana Aleksandar Marić, oba iz pobjedničke ekipe koju je vodio prof. Nenad Đapić.

Ovaj rezultat najbolje govori o talentu naše djece, koja zaslužuju bolje uslove za razvoj fudbala i sporta uopšte, kako bi u budućnosti bili prepoznati kao fudbalski i sportski centar.

(www.palelive.com)

Male olimpijske igre