XS
SM
MD
LG

Snimatelju skrati jezik

Fudbalski klub Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići zahvaljujući velikom zalaganju i ulaganju Borisa Stanišića, vlasnika kluba i tvorca Etno sela na ulazu u Bijeljinu izrasta u pravi klub. Nesebično je on dao sebe i uložio  velika sredstva  da bi i klub i ekipa napredovali. Toliko je za kratko vrijeme učinio  da je ekipa na ulasku u BH fudbalsku elitu i pravo čudo treba da se desi da bi im Premijer liga izamakla.

Slavija - Zvijezda

Sve ono što radi Stanišić, a to je na vrhunskom nivou. pokvare mu pojedinci iz kluba. Tako im je na  klupskom sajtu tabela Prve lige Republike Srpske ''zaledila'' se  u 14 kolu.

Nakon toga, gledajući tabelu nije se ni igralo. Čak je vodeći Rudar Prijedor, na toj tabeli,  a ne Zvijezda koja u Ligi za šampiona ima sedam bodova viška nad Prijedorčanima.

Uveo je Stanišić i obavezno snimanje utakmica kluba i kod kuće i na strani. Doduše, ima samo jedan problem. Snimatelj mu ima malo duži jezik, pa često komentariše i sudijske odluke, a i pisanja pojedinih novinara. Nije ipak naše da se time previše bavimo, ali iskreno kvari to kompletan ugled kluba iz Etno sela Stanišići. 

Pored kritika novinarima, pojedinci iz klupske administracije čak pričaju kako oni rade sa igračima u teretani, te pripremaju igrače kondiciono... Šta o tome misli trener Miodrag Pantelić nismo saznali... Ali smo sigurno da će i ove karike do starta u Premijer ligi Boris Stanišić utegnuti i da će Zvijezda 09 i u ovom segmentu dobiti čistu desetku, jer većina klupskih odijela i zaslužuje čistu desetku, a Zvijezda služi na ponos Fudbalskom savezu Republike Srpske. 

 


Tekstilac Kort 1 : 5 Zvijezda 09
Drina 2 : 2 Slavija
Rudar Prijedor 3 : 0 Podrinje
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Zvijezda 09 32 25 6 1 81
2 Rudar Prijedor 32 21 8 3 71
3 Drina 32 11 13 8 46
4 Slavija 32 11 12 9 45
5 Tekstilac Kort 32 10 9 13 39
6 Podrinje 32 10 6 16 36