XS
SM
MD
LG

JJK Slavija proslavio 10 godina postojanja

Džiu džicu klub Slavija proslavio je večeras svečanom skupštinom 10 godina postojanja kluba.

Mladi, ali istovremeno i jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva grada Istočnog Sarajeva obilježio je deceniju postojanja skupštinom kluba, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Sa današnjim danom kreće jedna nova epoha u funkcionisanju kluba budući da je idejni tvorac svega što trenutno imamo u JJK Slavija, Ognjen Crnogorac, morao da zbog poslovnog angažmana i selidbe u SAD prepusti klub ljudima sa kojima je do sada dijelio i dobro i zlo.

Tako će njegovo mjesto sportskog direktora kluba, kao i trenera, preuzeti Danijel Blažić, godinama jedan od najboljih jitsuka Republike Srpske, ali i regiona.

Osim njega, svježa krv je unesena i kroz imenovanje novog predsjednika kluba, a to će biti još jedan bivši takmičar JJK Slavija, Božo Bobić.

Na ovoj jako emotivnoj generalnoj skupštini kluba podijeljeni su i mnogobrojni pokloni i priznanja, a zahvalnicu je za doprinos razvoju JJK Slavija dobio i naš portal, te se mi ovom prilikom zahvaljujemo klubu, i istovremeno želimo i mnogo sreće kako novom rukovodstvu kluba, tako i Ognjenu Crnogorcu u dalekim Sjedinjenim Američkim Državama.