XS
SM
MD
LG

Stiže ljeto i Jahorina

Olimpijski centar Jahorina je na Beogradskom Manifestu, uz bogat zabavni i takmičarski program, upoznao sve posjetioce Manifesta sa raznovrsnom ponudom koju Jahorina priprema u toku ljetnje sezone.

Ovom prilikom je direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, izjavio da je plan Jahorine da radi 365 dana u godini i da se već uveliko priprema ljetnja sezona koja će biti dostojna protekloj najuspešnijoj zimskoj sezoni.

„Prvo na redu je 05.06. na Dan zaštite životne sredine, veliko čišćenje Jahorine koje je podržano od Predsjednika Milorada Dodika i svih aktivnih segmenata na planini. Potom od 29.06. do 01.07. je veliko otvaranje ljetnje sezone koje smo simbolično i nazvali Jahorina 365 fest. Ovaj Fest će predstavljati spoj zabavnih i sportskih manifestacija i biće raspoređen u tri dana dešavanja, a posebno moram da istaknem koncert jedne od najvećih zvijezda Balkana, a to je Severina i benda koji pravi odličnu atmosferu, a to je Lexington bend. Pored koncerata i dnevnih DJ žurki, pripremamo i zanimljive trke i takmičenja u kojima će moći da se oprobaju svi posjetioci. Uskoro će biti objavljen i zvaničan progam koji možete ispratiti na našim društvenim mrežama.“

Direktor Ljevnaić je dodao da klimatske promene Jahorini idu na ruku jer tamo su ljeta svježa, prijatna i predstavljaju idealno mesto za spas i bjeg od uzavrelog asfalta, gradske gužve i buke:

„Jahorina je na samo 20 minuta vožnje od Sarajeva, a 5 sati od našeg Beograda i pored svježeg planinskog vazduha će posjetiocima, ljubiteljima prirode i planine pružiti da svaki dan uživaju u panoramskoj vožnji šestosjedom, šetnji, vožnji biciklima i spuštanju tjubing stazom. Pored perfektnih uslova za odmor, Jahorina je spremna da bude domaćin kampovima i sportistima na priprema jer smo u potpunosti rekonstruisali fudbalski teren i zamjenili travnatu podlogu. Siguran sam da Jahorina sa svojom bogatom ponudom nema alternativu i da predstavlja destinaciju broj 1 i u ljetnoj sezoni našeg regiona“.

Dejan Ljevnaić