XS
SM
MD
LG

Pale čekaju srske odbojkašice

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije jedan dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Kini obaviće na Palama u periodu od 30. jula do 18 avgusta 2018. godine  – potvrđeno je iz Odbojkaškog saveza Srbije.

Predsjednik Odbjkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović o dolasku reprezentacije Srbije razgovarao je sa rukovodstvom Odbojkaškog saveza Srbije, predsjednikom Zoranom Gajićem i generalnim sekretarom Ivanom Kneževićem , prilikom boravka na turniru Lige nacija koji je održan u Kraljevu.

Reprezentacija Srbije na  Palama će boraviti od 30. jula do 18. avgusta, a u Odbojkaškom savezu Srbije su izuzetno zadovoljni uslovima koje imaju na Palama.

-Imamo odličnu saradnju sa Odbojkaškim savezom Republike Srpske, prošle godine naša senirska reprezentacija boravila je na Palama gdje se pripremala za Evropsko prvensvo u Poljskoj i utisci su bilo odlični. Uslovi za pripreme na palama su izuze tni, imamo na raspolaganju dvoranu, teretanu, kvalitetan smještaj i sve ono što je potrebno za nesmetan rad. Postoji mogućnost da i muška reprezentacija ponovo dođe na Pale ali o tome ćemo još razgovarati rekao je generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Ivan Knežević.  

Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske rekao je da će Odbojkaški savez Republike Srpske i ove godine biti na usluzi reprezentaciji Srbije.

-Nas u Odbojkaškom sportu raduje činjenica da će pripreme i ove godine biti na Palama. To bez dileme doprinosi jačanju interesa i popularizaciji odbojke na ovom prostorima. Mi ćemo na jedan skroman i moguć način biti uključeni u te aktivnosti i iskazati punu pažnju poštovanje  i podršk  tokom boravka reprezentacije Republike Srpske na Palama.