XS
SM
MD
LG

Krunić blizu Krupine klupe

Još tri dana su ostala do početka priprema za novu, treću po redu, premijerligašku sezonu za fudbalere Krupe, a još uvek je nejasno ko će sa klupe predvoditi plave iz kanjona Vrbasa. Prozivka igrača, prvobitno, na zajedničkom ručku na kojem je zaključivana minula sezona u restoranu “Studenac” zakazana je za ponedeljak, 11. juna (17 časova), a izvesno je samo to da Slobodan Starčević neće više biti šef stručnog štaba.

Naime, čelnicu kluba su se zahvalili Starčeviću prigodnom konferencijom za novinare i poklonima za dugo sećanje, sam trener je izjavio da “ostaje vojnik kluba”, a od prvobitno najavljenog rešenja u liku dojučerašnjeg prvog pomoćnika Starčevića, Miroslava Balabana, po svemu sudeći neće biti ništa. Jer, pojavila su se određena imena koja figuriraju za Bobinog naslednika: Petar Kurćubić, Zoran Marić, Dragan Jović, Velimir Stojnić… poslednjih dana vođeni su, intenzivni, pregovori sa Branislavom Krunićem, učiteljem fudbalera banjalučkog Željezničara, prvoligaša Republike Srpske. Ali, sve nekako ide sporo.

-Obavili smo određene razgovore sa potencijalnim kandidatima, ali pre subote ne možemo da budemo decidniji i da kažemo nešto preciznije po pitanju izbora novog šefa stručnog štaba. Razmaramo određene opcije, a javnost će blagovremeno da bude upoznata sa odlukama klupskih čelnika – istakao je Dragomir Buco Ilić, popredsednik Krupe.

Prelazni rok za igrače u BiH je počeo, a klub su napustili: Nevres Fejzić (Sloga, Simin Han), Nusmir Fajić (Velež, Mostar) i Goran Galešić (Florijana, Malta). Nijedno novo ime još uvek nije stiglo u Krupu na Vrbas, bar ne zvanično...

Branislav Kruinuić sa Dejanom Stankovićem


Radnik 3 : 3 Široki Brijeg
Željezničar 2 : 1 Sarajevo
Zrinjski 4 : 0 Krupa
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Zrinjski 32 21 6 5 69
2 Željezničar 32 19 6 7 63
3 Sarajevo 32 17 5 10 56
4 Široki Brijeg 32 16 8 8 56
5 Radnik 32 12 9 11 45
6 Krupa 32 10 10 12 40