XS
SM
MD
LG

(FOTO) Veterani Slavije ugostili prijatelje iz Novog mesta

Veterani Slavije iz Istočnog Sarajeva ugostili su danas na svom stadionu veterane NK Krka iz Novog mesta.

Prije nekoliko mjeseci došlo je do kontakta ova dva fudbalska kluba, te je ekipa iz Slovenije izrazila želju da dođe i odigra prijateljski meč sa veteranima Slavije.

Tako su se na jednom mjestu ponovo okupili oni koji su sredinom prve dekade ovog vijeka stvarali najveće uspjehe Slavije, Sretko Vuksanović, Bojan Regoje, Ivan Stanković, Branislav Arsenijević, Igor Radovanović, Dragan Bjelica, ali i Đorđe Grubačić, Srđan Lubura, Dragan Macan, Aleksandar Simić, Miljan Radonja i drugi.

Iako je rezultat bio u drugom planu spomenimo da je Slavija slavila pobjedu sa 5:3. Tri gola je postigao Igor Radovanović, a po jedan su dodali Branislav Arsenijević i Đorđe Grubačić. Za goste su pogađali Nikica Božović, Bojan Juršić i Jože Deganc.

Poslije utakmice domaćin je priredio i bogato ''treće poluvrijeme'' koje je potrajalo do duboko u noć.

SLAVIJA - KRKA 5:3 (4:0)
SRC Slavija
Sudija: Marko Domazet (Istočno Sarajevo)
Strijelci: Radovanović 3, Grubačić, Arsenijević (Slavija), Božović, B.Juršić, Deganc (Krka)

Slavija: Macan, Regoje, Bjelica, Arsenijević, Lubura, Stanković, A.Simić, Vuksanović, Radovanović, Grubačić, Čampara, Kreštalica, Pejušić, Radonja, Klepić   Trener: Zoran Erbez

Krka: Urigelj, Božović, Bracović, Inkart, B.Juršić, Žeslin, Bjelošević, S.Juršić, Derganc, Tabjan, I.Muhvič, G.Muhvič, Buški

FOTO GALERIJA