XS
SM
MD
LG

Održano Otvoreno prvenstvo Bijeljine u karateu
BIJELJINA: Održano je Otvoreno prvenstvo grada Bijeljina  pod nazivom  "Trofej Bijeljina 2018" u organizaciji KK "Unsu", pod pokroviteljstvom Skupštine grada i uz podršku KS RS  i KS BiH.
Nastupilo je  56 klubova, sa  604 takmičara svih uzrasta, u muškoj i ženskoj konkurenciji, iz: BiH, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Srbije. Najuspješniji klub u generalnom plasmanu je KBS "Tuzla-Sindra" iz Tuzle, ispred KK "Energija" iz Banje Luke i KK "Omladinac" iz Podgorice.
Nakon ceremonijala svečanog otvaranja  održan je revijalni dio pod nazivom "Super B junior U 21 Senior" - pozivni novčani turnir - na kojem je nastupilo  10 boraca iz Crne Gore, Srbije i BiH. Najuspješniji među njima je bio Mensur Đozić, ispred Hamze Čojića (oba članovi KBS "Ohra" iz Lukavca). Dva treća mjesta su pripala Novi Bojičiću iz Mladenovca i  Đorđu Tešanoviću iz KK "Front" iz Stare Pazove. U seniorskoj konkurenciji, opet za muškarce, najuspješniji su bili:  Saša Nedić iz KK "Unsu" (Bijeljina) na 1.  i Luka Vuković iz KK "Panteri"  (Bijeljina)  na 2. mjestu. Dva treća mjesta su pripala Nerminu Ramčiloviću iz KK "Ilidža" (Sarajevo) i Milošu Dejanoviću iz  UKK "Vrbas" (Banja Luka). U seniorskoj ženskoj  konkurenciji najuspiješnije su bile: Sara Reljić iz KK "Častra"  (Banja Luka), ispred  Dajane Kalajdžić iz KK "Unsu" (Bijeljina). Dva treća mjesta su osvojile Tamara Drašković (KK "Glasinac", Sokolac) i  Marija Luković (KK "Drina", Višegrad).
U sportskoj dvorani Gimnazije  takmičenje je pratilo oko 2000 gledalaca.
 
"Zadovoljni smo velikim brojem učesnika, kao i prikazanim kvalitetom samog takmičenja. Mislim da smo ispunili očekivanja svih i da smo položili još jedan veliki sportski ispit",  kaže predsjednik Skupštine grada Slaviša Marković.