XS
SM
MD
LG

KOKEZA ZA ŽURNAL: Infantino mora da se reši Busake i Koline!

Predsednik FSS veruje da je prvi čovek FIFA pošten čovek, ali okružen lošim ljudima
Opravdanu žestoku reakciju na besramnu krađu Feliksa Briha datu za Bi-Bi-Si, Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza nije usmerio ka predsedniku FIFA Đaniju Infantinu, već prema kreatorima sudijskog skandala vezanog za delegiranje Nemca, a zatim i njegovog odrađivanja posla za Švajcarsku. To nam je nedvosmisleno potvrdio sam Kokeza:
- Duboko verujem da je Đani Infantino pošten i čestit čovek i da pokušava da reformiše FIFA. Ali, da bi to uradio mora da se reši ljudi kao što su Busaka i Kolina jer oni samo dovode FIFA na loš glas i sve što Đani Infantino uradi dobro za svetski fudbal, oni svojim lošim namerama pokvare i prave ružnu sliku o svetskom fudbalu – rekao je Slaviša Kokeza.
Javna je tajna da je upravo Švajcarac Busaka bio mozak operacije pljačkaanja Srbije, a Kolina odredio čoveka spremnog da posao odradi – Briha. 
Činjenica da je Brih osakatio kartonima naše zadnje vezne Milivojevića i Matića, zatim i Milinković- Savića, i onemogućio ih da igraju oštrije, što je selektor Švajcarske Vladimir Petković iskoristio uvlačenjem brzonogog Šaćirija u sredinu, postala je očigledna u drugom poluvremenu, a nedosuđen jedanaesterac nad Mitrovićem i ignorisanje VAR tehnologije – poslednji čin pljačke za koju su pored Nemca Briha odgovorni i njegovi „nalogodavci“.

Sportski žurnal

Infantino i Kokeza FOTO: zurnal.rs