XS
SM
MD
LG

Trifković u stručnom štabu Sloge

Jedan od najboljih i najkorisnijih igrača Sloge iz Gornjeg Crnjelova  iz prošle sezone, Perica Trifković, odlučio je reći zbogom aktivnom igranju fudbala. Iako pomalo žale  zbog toga, jer smatraju  da je još uvijek mogao igrati na visokom nivou, u klubu su  prihvatili njegovu odluku.

Sa druge strane osjećaju zahvalnost za sve što je za  klub uradio u protekle dvije i po godine, koliko je  član Sloge .
Perica ipak ne napušta klub, nego je po odluci predsjednika kluba prekomandovan u stručni štab. Biće on dio tima na čelu sa šefom  Draganom Mićićem i nadaju se da će svojim iskustvom donijeti dodatni kvalitet u tom sektoru.

Ovih dana očekuju u Slogi  da ozvaniče  još neke transfere. Neki od tih igrača treniraju sa ekipom, ali dok ne bude sve i formalno završeno i ne postanu  članovi i zvanično, neće Sloga  izlaziti sa saopštenjima.

Takođe, na pripremama se  od prvog dana nalazi se i nekoliko kvalitetnih i provjerenih igrača, koji čekaju na inostrane angažmane. Ukoliko ne dođe do realizacije , spremni su postati dio Slogine  porodice, te će u saradnji predsjednika sa sportskim sektorom procijeniti i odlučiti, a na osnovu viđenog u proteklom periodu, ko će nas od njih pojačati Slogu  u narednoj sezoni.

U četvrtak u Etno selu 'Stanišići' Sloga igra  prvu prijateljsku utakmicu protiv člana Premijer lige, ekipe 'Mladost' Doboj - Kakanj.

Perica Trifković