XS
SM
MD
LG

Slaviju napustio jedan od ključnih igrača

Slavija je počela sa pripremama za novu sezonu, a iako su u Istočnom Sarajevu željeli zadržati kostur tima iz prošle sezone i njega nadograditi sa nekoliko fudbalera do toga neće doći.

Nakon što je vezista Marko Milenković napustio Slaviju i preselio u hrvatskog prvoligaša, ekipu Rudeša iz Zagreba, Sokolove je napustio i sjajni defanzivac, Slađan Antić.

Antić je u prethodnoj sezoni bio jedan od ponajboljih fudbalera Slavije, a po završetku sezone je odlučio da pređe u klub koji je i zimus bio zainteresovan da ga dovede, Jedinstvo iz Bihaća.

On trenira sa Bišćanima, koji su na pripremama na Jahorini,i u narednim danima bi trebao potpisati ugovor sa ovim klubom.

- Htio bih da se zahvalim upravi i stručnom štabu Slavije na korektnom odnosu u protekloj sezoni i poželim im sreću u narednoj sezoni. U Jedinstvo sam došao prvenstveno zbog toga što je ambiciozan klub i smatram da je ovo jedno novo iskušenje u mojoj karijeri, rekao je za naš portal Slađan Antić.

Slađan Antić je tako proširio koloniju bivših fudbalera Slavije u Jedinstvu, jer je od ranije tu Duško Radosavljević, a od ove sezone i Momir Zečević.