XS
SM
MD
LG

U poslednjem kontrolnom meču Mačva zabeležila pobedu. Start prvenstva za Šapčane 22. jula

Start nove superligaške sezone za šabačku Mačvu je u nedelju 22. jula na gostovanju ekipi Spartaka u Kuli, od 17 časova, a prva utakmica u Šapcu po trenutnom rasporedu je u subotu, 28. jula kada u okviru 02. kola SLS, Mačva dočekuje ekipu Napretka. U današnjem poslednjem kontrolnom meču sa ekipom BSK Borča, crveno-crni su zabeležili pobedu rezultatom 1:4. Strelci za Mačvu bili su Gavrić, Gemović, Gigić i Božić.

Šef stručnog štaba Šapčana, Dragan Aničić kaže da i pored ove pobede ima stvari koje moraju da se poprave i u ofanzivi i u defanzivi. “Moramo pod hitno da dovedemo zamene za igrače koji su otišli, jer smo mnogo oslabljeni odlascima Matića, Milinkovića, Filipovića i Arsenijevića”, istakao je Aničić.

Sastav: Puletić (g), Pejović, Tošić, Ristivojević, Lazarević, Ivić, Obrovac, Adamović, Gemović, Gavrić, Jeremić. Igrali su još: Vićić (g), Marković, Jevtić, Jovanović, Tomić, Božić, Belić, Gigić, Miketić.

Sezonske karte za takmičarsku superligašku sezonu 2018/19. navijači mogu kupiti u prostorijama Fudbalskog kluba „Mačva“ u Šapcu i to od 09 do 14 časova. Sezonske karte prodaju se po sledećim cenama: Zapad (natkrivena tribina) 5.000 dinara, Istok 3.000 i Jug 2.000 dinara. Potrebno je poneti  fotografiju (ne veću od 3x3,5 cm). Posebno naglašavamo da po propisu superligaškog takmičenja, deca do 16 godina mogu prisustvovati utakmicama jedino u pratnji punoletne osobe i u tom slučaju ulaz na stadion za decu je besplatan.

FK “Mačva“ poziva predstavnike medija da pošalju zahteve za akreditovanje ili obnovu akreditacije za utakmice u Super ligi Srbije u sezoni 2018/19. Novinari, fotoreporteri i snimatelji potrebno je da sledeće podatke pošalju na mejl pr@fkmacva.com ili ana.acan@gmail.com:

- ime i prezime novinara, fotoreportera ili snimatelja za koje se traži akreditacija;

- fotografiju, naziv medija u kojem ste zaposleni i potvrdu da su angažovani na tim poslovima.

Molimo da broj podnetih zahteva bude u skladu sa stvarnim potrebama redakcije, a FK “Mačva” zadržava pravo da utvrdi konačan broj akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom, imajući u vidu sledeće prioritete:

- mediji i novinari koji redovno izveštavaju o aktivnostima FK “Mačva”

- sportske redakcije I mediji

- ostali informativni mediji u skladu sa uticajem na medijskom tržištu.

Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona “Mačva” neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji ne poseduju zvaničnu akreditaciju izdatu od našeg kluba. Sve redakcije kojima je odobrena sezonska akreditacija, dobiće potvrdu putem mejla, kao i obaveštenje o načinu preuzimanja akreditacija.

pr Ana Acan