XS
SM
MD
LG

Radnički Pirot ima jasan cilj, povratak u prvoligaško društvo!

Fudbaleri Radničkog počeli su pripreme ovih dana. Ekipu predvodi novi trener, Piroćancima dobro poznat, Aleksandar Kuzmanović. Posle Denisa Ristova, povratnici u redove Radničkog su Nikola Vlajković i Stefan Marković. Tim povodom danas je održana konferencija za novinare na kojoj su se javnosti zvanično obratili predsednik Kluba, Zoran Nikolić, trener, Aleksandar Kuzmanović, fudbaleri i pomoćni trener, Marko Mančić.

Predsednik Radničkog, Zoran Nikolić, je izričit. Cilj je jasan, povratak u Prvu ligu Srbije. Radnički ima snage da ponovo bude u prvoligaškom društvu. Stanje u Klubu je u svakom pogledu stabilno, tu su i novi, stari, igrači a radi se na dovodjenju novih pojačanja.


Aleksnadar Kuzmanović je od ranije poznat Piroćancima. Iskusan fudbalski strateg predvodiće Radnički ove sezone i osnovni zadatak mu je prvo mesto i plasman u Prvu ligu.


Denis Ristov je svakako najveće pojačanje. Ponovo je u redovima “Belih”. To ga raduje i kaže da je i ranije želeo da se vrati u Klub, ali propisi nisu dozvoljavali.

Srećan je i Nikola Vlajković što je ponovo medju svojima. Daće sve od sebe kako bi se zajednički cilj ostvario. Isto raspoloženje preovladava i kod Stefana Markovića. Maksimalan doprinos igri i povratak u prvoligaško društvo. Nekadašnji kapiten i pokretačka snaga Radničkog, Marko Mančić, sada je pomoćni trener. Veoma ozbiljno shvata svoju novu ulogu i očekuje da će Klub imati vrednog i dobrog sportskog radnika.