XS
SM
MD
LG

Podrška Zlatana Šehovića

Pod motom “Put do najvećih” od 19. do 25. avgusta biće održan drugi kamp Fudbalskog kluba Partizan u Republici Srpskoj u tehničkoj organizaciji Škole fudbala Mladost Glamočani.

U cilju podrške i afirmacije kampa Zlatan Šehović, novi izdanak Partizanove škole fudbala i biser o kojem će se tek pričati dao je verbalnu podršku i poželeo uspeh svima koji budu učestvovali na okupljanju talenata pod crno-belim bojama.

-Svima onima koji imaju mogućnost da dođu i želju da se ostvare u Partizanovom dresu jednog dana hoću da poručim da uzmu učešće na kampu Partizana u Laktašima. To je samo prva stepenica u ostvarenju sna. I ja sam krenuo prvim korakom u najmlađim selekcijama i došao sam do senio rskog dresa voljenog kluba. Ostvari svoj san, zaigraj za Partizan – poručio je novopečeni prvoti mac i budućnost Partizana Zlatan Šehović u video poruci podrške kampu u Republici Srpskoj.

U toku su opsežne pripreme za održavanje kampa, u pripremi je i brendirani autobus sa klupskim obeležjuma, a svi učesnici starosti od 2003. do 2011. godine. Cena kampa sa smeštajem u hotelu “San” – terme Laktaši iznosi 330 evra, a bez smeštaja 230 evra.

-Šestodnevni rad u kamp vodiće i nadgledati eminentni treneri beogradskog kluba, a dolazak na otvaranje potvrdio je i direktor omladinske škole Partizana Vanja Radinović. Biće još niz iznenađenja jer smo bogatiji za jednu godinu, a želja nam je da privučemo veliki broj dece. Prošle godine je učestvovalo 50 klinaca, a već sada, nešto manje od mesec dana do drugog izdanja imamo više od 30 prijava. Moram da kažem da su kapaciteti ograničeni jer se kvalitetno može raditi samo sa optimalnim brojem dečaka i devojčica – istakao je Milenko Petrović, direktor Škole fudbala Mladost iz Glamočana.

Podršku kampu, pored Zlatana Šehovića, ranije su dali bivši prvotimci Partizana Darko Maletić i Aleksandar Subić, kao i načelnik Opštine Laktaši Ranko Karapetrović.

Svi učesnici kampa dobiće “Najk” kvalitetne sportske torbe sa opremom za treniranje na kampu sponzora FK Partizan.

Zlatan Šehović