XS
SM
MD
LG


21.02.2018 18:16 Mijodrag Jakovljević

I Marinković stigao u Međaše

MEĐAŠI: Ekipa FK Međaši, član Prve OL , Istok,  je u svoje redove dovela još jednog igrača iz FK Brodac koji je prestao sa radom. To je mladi Marinković, koji igra na svim pozicijama, ali najbolje igre pruža  kao napadač.

21.02.2018 18:14 Mijodrag Jakovljević

Ećimović se vratio u Brčko

VRŠANI:  Aleksandar Ećimović, koji je proteklu sezonu branio boje Stević Jovana,  uzeo je ispisnicu i vratio se u svoj bivši klub   Jugović iz Brčkog.

18.02.2018 21:46 Mijodrag Jakovljević

Još dva Bročana u Međašima

MEĐAŠI: Još dva igrača  FK Brodac, koji se ugasio i prestao sa radom, stigli su u Međaše. To su Božidar Kovačević i Dejan Mitrović. Riječ je o provjerenim  i iskusnim igračima. Tako je u Međaše stiglo 6 igrača iz Brodca i svi su uvjereni da će  se ekipa iz Međaša izboriti za opstanak u ligi, što jeste i glavni cilj.

18.02.2018 21:44 Mijodrag Jakovljević

Međaši minimalno bolji od Dašnice

Ekipa Međaša je  danas, u prijateljskoj utakmici, ugostila ekipu  Dašnice iz Bijeljine, čiji tim je u osnivanju i koji će tek od sljedeće sezone nastupiti u zvaničnom takmičenju. Međaši su zabilježili pobjedu  rezultatom  1:0,  a strijelac je bio Krsmanović u 85. minutu. MEĐAŠI - DAŠNICA 1:0 (0:0)

18.02.2018 21:39 Mijodrag Jakovljević

Kolektiv bolji od Pantera

U pripremnoj utakmici su se sastali  članovi Prve OL Bijeljina -  Kolektiv iz Međaša, drugoplasirani u grupi Istok, i Panteri iz Srednjih Zagona, prvoplasirani u grupi Zapad. Obje ekipe su kandidati za prelazak  u viši rang,  u Četvrtu ligu. Po teškom terenu koji je bio natopljen vodom, prikazana je solidna igra i vrlo efikasna. Domaćin je za nijansu...

18.02.2018 00:45 Mijodrag Jakovljević

Remi sa komšijama

MEĐAŠI:  U Međašima je odigrana pripremna utakmica izmeđi domaćih Međaša i Borca iz Trnjaka, članova Prve OL Istok. U prosječnoj igri  rezultat je bio 2:2 (1:1). U nastavku prvenstva Međaši žele opstanak, a Borac  plasman u gornji dio tabele.    

18.02.2018 00:42 Mijodrag Jakovljević

Dva nova pojačanja

U FK Međaši, članu Prve OL Istok, se marljivo pripremaju za proljećnu polusezonu u kojoj je cilj opstanak. Ovih dana novi igrači  ovog kluba su postali Jovan Maksimović, iskusni igrač, i mladi Božo Krstić, koji su došli iz FK Brodac.Član ovog kluba je postao i mladi Živanović, koji je došao iz omladinskog pogona Jedinstva (Brodac). "Bićemo znatno jači nego...

06.02.2018 16:57 Mijodrag Jakovljević

Đorđić u Batkoviću

BALATUN:  Miloš Đorđić, poznati igrač iz ovog sela, koji je ponikao i stekao afirmaciju u Balatunu, a posljednju sezonu je nosio dres Brodca, je zbog stanja u ovom klubu, uzeo ispisnicu i pristupio ekipi FK Batković, jesenjem prvaku Prve OL Bijeljina, grupa Istok., što će predstavljati  veliko pojačanje.

06.02.2018 16:55 Mijodrag Jakovljević

Međaši krenuli ka opstanku

MEĐAŠI: FK Međaši, mlađi ligaš,  član Prve OL,  grupa Istok,  je počeo pripreme za proljećnu sezonu. Iste su počele ranije no ikad dosad, jer se želi što prije obezbijediti opstanak, pošto je u jesenjoj polusezoni zauzeto pretposljednje, 11.  mjesto,  sa 6 bodova, uz bilans:  2 pobjede i 9 poraza i gol razliku  14:32....

05.02.2018 00:12 Mijodrag Jakovljević

Makarić u Novom dobu

BRODAC: Bojan Makarić, raniji fudbaler Jedinstva, a kasnije  Slobode iz Gonjeg Dragaljevca, je imao nekoliko ponuda za promjenu sredine. On je odlučio da prihvati ponudu Novog Doba iz Čardačina, člana Četvrte lige RS, grupa Semberija. Njegov dolazak predstavlja veliko pojačanje za ovaj klub, jer se radi o iskusnom i provjerenom igraču.