XS
SM
MD
LG

0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Slavija izborila opstanak

31.05.2015 DragiÅ”a Ćorsović

U jednoj od najzanimljivijih utakmica u borbi za opstanak, fudbaleri Drine i Slavije igrali su bez pogodaka, ali zbog rezultata na drugim mečevima oba tima su izborila opstanak.

Tokom celog susreta Zvorničani su imali viÅ”e od igre, ali to nisu uspevali materijalizovati. U 22. minutu utakmice nakon ubacivanja MiloÅ”a Filipovića najviÅ”i pred golom gostiju je bio Vlado Ivanović koji je Å”utirao glavom, ali je njegov udarac zaustavio golman Mladen Lučić. U poslednjem minutu prvom poluvremena vezista Drine Radovan Vasić je prihvatio loptu na svojoj polovini, nosio je tridesetak metara, a onda idealno uposlio Aleksandra Ilića koji se naÅ”ao sam pred Lučićem, međutim golman gostiju je bio uspjeÅ”niji.



U 86. minutu Vasić je ubacio iz kornera, najviÅ”i u skoku pred golom Slavije je bio Boban Đerić čiji udarac glavom je otiÅ”ao pored gola. Posle dosta muke oba tima su uspjela da stignu do opstanka i naredne sezone će se takmičiti u Premijer ligi BiH.

DRINA - SLAVIJA 0:0

ZVORNIK ā€“ Gradski stadion.
Gledalaca: 2000.
Sudija: Irfan Peljto (Sarajevo) 7.
Žuti kartoni: Ćulibrk, BoÅ”ković (Drina), Rovčanin, Kartal, Zeba (Slavija).
Crveni karton: Darko BoÅ”ković (Drina) u 90. minutu.

DRINA: Maksimović , Filipović , Ivanović , Ćulibrk , Ilić (od 69. MiloÅ”ević ), KikićĀ  (od 80. Đurić ), Mrkaić , Vasić , Lazarević , Đerić , BoÅ”ković.

SLAVIJA: Lučić , RadosavljevićĀ  (od 59. Oglečevac ), Hodžurda , Popović , Rovčanin , GovedaricaĀ  (od 90. Simović ), Karić , Vejnović , Kartal , Zeba , Osmanković.

Fudbal Fudbal BH Telecom Premijer liga BiH Drina Slavija
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
msladjan78 je ocenio igrača
msladjan78 je ocenio igrača