XS
SM
MD
LG

7 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Puna mreža Ozrencima ,novinarima crvni karton? (video)

28.05.2018 Slađan Jeremić

MODRIČA – Fudbaleri Modriče Alfa deklasirali su tim iz Petrova, a da Nenad Ćuković nije bio raspoložen na golu gostiju, taj trijumf domaćina bio bi i uverljiviji. Tek što je počela utakmica pogodio je defanzivac Ratko Dudić, ubrzo mu parirao Nebojša Prljeta, pa u svom stilu nastavio Neđo Šuka. Sa dva predivna gola ostao je u trci za laskavo priznanje – kralj strelaca! Onda je u nastavku utakmice pogodio i Nemanja Ilić, a dva sigurna pogotka u metu imao je i najbolji pojedinac utakmice Danijel Zlatković.

Modričani su obezbedili plasman u Prvu ligu, ali ostaje da se „utegnu“ određene relacije u upravljačkoj strukturi, pa da se gospodskim manirima, a ne kompleksima, gradi što bolja pozicija u prvoligaškom društvu.

Pretnje novinarima da ne mogu „zaviriti“ u klupske prostorije i da ne mogu komunicirati sa trenerima, fudbalerima, niti objavljivati u medijima fotografije Modriča Alfe i to od čoveka koji je zagazio u osmu deceniju života su velika besmislica koju zakon ne podržava i strogo osuđuje.

Da nije tužno, do suza bi bilo komično...

Modriča Alfa – Ozren 7:0 (4:0)

Stadion:“Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 150. Sudija: Bojan Džepina (Prijedor) . Strelci: Dudić u 2., N.Prljeta u 6., Šuka u 30.i 44.,N.Ilić u 53., Zlatković u 59.i 84.minutu. Žuti kartoni: Karamanović i N.Ilić(Modriča Alfa).

MODRIČA ALFA: Tripić , Dudić (od 46..Lukić ), N.Prljeta , Zlatković , Šuka , Kojić , Trifković (od 46.Karamanović ), Lukić , N.Ilić , R.Prljeta , Lazareski (od 62.min.Ristić ).

OZREN: Ćuković , Petrović , Stjepanović , V.Vuković , Katanić , S.Vuković , Ristić , Jaćimović , Pupavac , Kapetančić , Nikić .

Igrač utakmice: Danijel Zlatković(Modriča Alfa) .

Drago Svitlica, trener novog prvoligaša Srpske, proteklih dana osećao se loše, otežano je disao. Na dan utakmice protiv Ozrenaca stanje mu se pogoršalo pa je zadržan na lečenju u RMC“Sveti Luka“ u Doboju.

Modričani ističu da su visok trijmf podarili svom treneru, uz želju za što bržim oporavkom.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Alfa Modriča Ozren