XS
SM
MD
LG

2 : 3
Poluvreme
2 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Željo se raspao

04.06.2018 Administrator DC

Da je ovo proljeće definitivno Ljubićevo,Prnjavorčani su dokazali danas u Doboju, gdje su savladali Željezničar 3:2.

Epitet favorita gosti su opravdali, te su na svoj konto upisali 37. bod. Već u prvih 10-ak minuta Ljubić je imao nekoliko izglednih prilika, ali je Željina mreža ostala netaknuta. Poveo je Ljubić u 22. minuti preko kapitena Segića. Do kraja poluvremena domaći prvo golom Sefera Diše poravnavaju na 1:1 u 39. minuti, a do prednosti stižu tri minuta kasnije, kada je pogodio Bešlagić. Rezultatom 2:1 za domaće otišlo se na odmor.

U nastavku susreta Ljubić je pokazao karakter, još jednom se vratio u utakmici, te preokretom stigao do nova tri boda. Kapiten Ljubića Segić vratio je stvari na početak u 47. minuti, kada se najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju. Imali su gosti terensku inicijativu u drugih 45 minuta, napadali, stvarali prilike, imali su i domaći jednu, kada se istakao čuvar mreže Ljubića Jovanić. Mreže su mirovale do 88. minuta, kada je Segić svojim trećim golom na utakmici Ljubiću donio tri boda.

Do kraja šampionata ostalo je još jedno kolo. Prnjavorčani će za 7 dana na domaćem terenu ugostiti BSK, čime će spustiti zavjesu na sezonu, koja nije dobro počela, ali je dolaskom Nikole Zeljkovića na kormilo Ljubić proigrao, a ako bi se gledao samo učinak u proljećnom dijelu Prnjavorčani bi bili četvrti na tabeli.

Prnjavor.info / Z. A. /

FK Ljubić Prnjavor

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Željezničar Ljubić