XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Velež neosvojiv za Brčake

28.05.2018 Administrator DC

U 28. kolu Druge lige RS- istok Velež je danas u Nevesinju savladao Jedinstvo rezultatom 1:0. Publika na Gradskom stadionu vidjela otvorenu i dinamičnu utakmicu rezultatski rasterećenih rivala. Nevesinjci su diktirali tempo i imali više prilika, ali su i gosti pokazali da imaju kvalitet.

Gol vrijedan tri boda postigao je Bakoč kojem matursko slavlje nije smetalo da pokaže prisebnost pred golom Brčaka.

Prema zvaničnim izvještajima predstavnika Fudbalskog saveza RS susret u Nevesinju imao je najbolju posjetu u ovom kolu, a tako je bilo i tokom većeg dijela sezone.

Trijumfom u današnjem susretu Velež je na tabeli prestigao gatačku Mladost i ima lijepu priliku da u posljednja dva kola još popravi plasman. U pretposljednjem kolu nevesinjski sastav gostuje Famosu, a sezonu zatvara u Nevesinju 9. juna susretom sa Budućnosti.

VELEŽ - JEDINSTVO 1:0 (1:0)

Gradski stadion u Nevesinju. Gledalaca: 150. Sudija: Slavoljub Gogić (I.Sarajevo).Strijelac: 1:0 Bakoč u 40. minutu. Žuti kartoni: Kovačević, Buljubašić (Jedinstvo).

VELEŽ: Zurovac, Topalović, Vučetić, Petković (Pašajlić), Šarenac, Prodanović, Radulović, Repović, Radović, Grujičić (Ivanišević), Bakoč (Šarenac).

JEDINSTVO: Vukadinović, Lukić, Imamović, Kovačević, Delić (Minić), Baljak, Mitrović, Vuković, Obrenović, Musić, Buljubašić.

IZVOR: Radio Nevesinje 

Velež Nevsinj - Jedinstvo Brčko

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Velež Jedinstvo(Bč)