XS
SM
MD
LG

0 : 3
1.set
11 : 25
2.set
12 : 25
3.set
18 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Majevica lako preko Jahorine

25.11.2017 Čedo Matović

Mlade snage OK "Jahorina" nisu se baŔ najbolje snaŔe u klupskoj eliti Republike Srpske. U prvenstvenom meču 9. kola upisali su večeras u Palama i osmi poraz u nizu, nadigrani su od odbojkaŔa Majevice.

Liderski sastav iz Lopara, najveći favorit za Å”ampionski pehar prvaka Republike Srpske i za prvi razred BH odboijke posle sat i 5. minuta očekivano i bez većih problema savladali su u dvorani "Peki" maksimalnim razultatom domaćine 0:3Ā po setovima 11:25, 12:25 i 18:25.

OK Majevica

OdbojkaÅ”i Majevice nastavili su sjajnu seriju pobjeda upisavÅ”i devetu uzastopnu i betonirali su lidersku poziciju. Izabranici Dalibora Mićića sa utakmicom viÅ”e trenutno imaju osam bodova u plusu od najbližeg pratioca Drine iz Zvornika, a Paljani su poslednji sa tri boda.

U narednom 10. kolu 2. i 3. decembra odbojkaÅ”i Jahorine gostuju u Ljubinju, Majevica u derbiju dočekuje Drinu, Pelagićevo - GradiÅ”ku, a Crvena Zvijezda - Tempo.

Ā 

OK "Jahorina" Pale - OK "Majevica" Lopare 0:3 / 11:25, 12:25, 18:25

SPC "Peki" Pale
Gledalaca oko 30

Delegat-kontrolor: Dejan Kebara / Foča
Prvi sudija: Dragan PaŔut / Ljubinje
Drugi sudija: Darija DragiÅ”ić / Istočno Sarajevo

Jahorina: Nemanja Šuko, kapiten Marko Simović, Ivan Klačar, Milomir Gutalj, libero Đorđe Srdanović, Jovan Radović, Tomo Jerkić, Treneri, Gorjan Vuksanović, Živko Cicović

Mjevica: kapiten Nemanja Tomić, Jovo Bjelović, DuÅ”an Kuzmanović,Ljubo Simikić, Mirza Kambić, Dejan Miljanović, Jovo Jović, Džemil JelaÅ”ković, Jovan Mijatović, libero Blagoje Savić, Nikola Tomić Trener Dalibor Mićić

OK Jahorina Pale

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Jahorina Majevica