XS
SM
MD
LG

81 : 57
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Radnik platio ceh za poraze Mladosti

04.11.2017 Tekst i foto: Slobodan Dakić

Košarkaši mrkonjićke Mladosti, tek u čevrtom kolu Premjer lige BiH zabilježili su prvu pobjedu. Svla dali su ekipu Radnika iz Bjeljine 81:57.Mrkonjićani imaju skor jednu pobjedu i tri poraza, a Bjeljinci dvije pobjede i dva poraza

Pobjeda košarkaša Mladosti je zaslužena, jer su tokom cijelog meča imali prednost.U  24 minutu i plus 29 poena.Mrkonjićani su sjajno otvorili utakmicu u petom minutu vodili 11:0, kada gosti postžu svoje prve pone.

U druge četvrtine bolja igra gostiju, koji su u 16 minutu vodstvo Mladosti smanjuju na sedam poena razlike(32:25).Međutim, to je bilo sve što su košarkaši Radnika uspijeli da urade u ovom meču.Košarkaši Mladosti agresivnom igrom i dominacijom pod košem rutinski su utakmicu priveli kraju i zabilježili važnu pobjedu.

Trener Mladosti Goran Sldojević zadovoljan je igrom i pobjedo svoje ekipe.

 -Zasluženo smo pobjedili.To je za nas veoma važna pobjeda.Tokom sedmice vrijedno smo radili i dobro se priprelili za utakmicu.Meč smo dobro otvorili i osim perioda polovinom druge četvrtine, kada su nam se gosti približili na sema poena razlike igralli smo dobro.Pred nama su teška dva gostovanja ekipi Bošnjaka i Studenta.Nadam se povoljnom rezultatu i u tim mečevima-optimista je Sladojević.

Trener gostiju Branislav Vicentić razočaran je igrom svoje ekipe i visokim porazom.

 -Čestitam Mladosti na zasluženoj pobjedi.Očajno smo otvorili utakmcu.Očekivao sam bolju igru u drugom poluvremenu, ali nije išlo.Pred nama je period teških utakmica i moramo vrijedno raditi kako bi uspijeli upisati još koju pobjedu- rekao je Vicentić.

U domaćem sastavu Stefan Mijović postigao je 23, a kod gostiju sa 18 poena nejefikasniji bio Nemanja Pavlović.

 

Mladost Mrkonjić Grad - Radnik

Premijer liga Premijer liga Prvenstvo BiH Mladost Radnik BN Basket
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
msladjan78 je ocenio igrača
msladjan78 je ocenio igrača