XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 16
2.set
25 : 12
3.set
25 : 14
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Titula u Loparama

24.03.2018 Administrator DC

OdbojkaÅ”i ā€žMajeviceā€œ iz Lopara osvojilli su titulu prvaka Republike Srpske nakon večeraÅ”nje pobjede nad ekipom ā€žLjubinje Bankomā€œ od 3:0 pred domaćom publikom.

Kapiten majevičkog Å”ampiona Nemanja Tomić, nakon meča nije krio zadovostvo osvojenom titulom i uspijehom.

ā€žNapravili smo veliki uspjeh za klub, od samog početka znali smo da vrijedimo i vjerovali smo u uspjehā€œ, rekao je Tomić novinarima.

On je naglasio da je ekipa ā€žMajeviceā€œ u ligaÅ”kom dijelu i u plej ofu ostarila sve pobjede uz izgubljena samo tri seta u čitavom prvenstvu.

Pehar je Å”ampionima uručio predsjednik OdbojkaÅ”kog saveza Republike Srpske Milutin Popović koji je čestitao domaćoj ekipi na osvojenoj tituli i poželio uspjeÅ”nu predstojeću sezonu u Premijer ligi BiH.

ā€žKompletnu sezonu odigrali smo bez poraza i ova večeraÅ”nja pobjeda je 18-ta u nizu. Ovo je istorija odbojke u Loparamaā€œ, istakao je pomoćni trener ekipe ā€žMajeviceā€œ Tomislav Simikić.

Predsednica kluba Natalija Delić Lujić izrazila je zadovoljstvo osvojenom titulom i zahvalila se na povjerenju i podrÅ”ci svima koji su podržali rad ovog kluba.

Čestitku odbojkaÅ”ima uputio je i načelnik opÅ”tine Lopare Rado Savić i izrazio zahvalnost svima u klubu jer su prema njegovim riječimaĀ  na najbolji mogući način prezentovali ovu majevičku opÅ”tinu.

ā€žBorbenoŔću i zalaganjem tokom cijelog prvenstva dokazali ste kvalitet i timski duh koji vas krasiā€œ, rekao je Savić.

On je poželio odbojkaÅ”ima da svoj kvalitet uspjeÅ”no potvrde učesŔćem u Premijer ligi BiH.

Izvor:Ā InfoBijeljina.com

OK Majevica /FOTO: Bijeljina Info

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS-Play off Majevica Ljubinje
Dzens je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača