XS
SM
MD
LG

0 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Radniku bod u Tuzli

28.07.2018 Administrator DC

Ā 

U okviru drugog kola Premijer lige BiH u Tuzli su se sastali Tuzla City i Radnik, a susret je okončan nepopularnim rezultatom 0:0 U desetoj minuti Kostić je Å”utirao nakon centarÅ”uta Å ećerovića, no pored gola da bi dvije minute kasnije Å”utirao upravo Å ećerović, ali nije ozbiljnije ugrozio golmana Radnika.

Radović je u 14. loÅ”e Å”utirao baÅ” kao i Mekić dvije minute kasnije. Prvu ozbiljniju Å”ansu na utakmici smo vidjeli u 28. minuti. Hadžić je sjajno proÅ”ao i odigrao za GliÅ”ića kome je Fejzić odbranio fantastičnu Å”ansu.

Pred sami kraj totalno nezanimljivog prvog poluvremena, ekipa Tuzle imala je priliku preko Nukića koji je loÅ”e Å”utirao, pa se na odmor otiÅ”lo rezultatom 0:0. Drugi dio susreta donio je joÅ” loÅ”ije poluvrijeme. Jedine dvije prilike na susretu imali su domaći fudbaleri, ali udarci Stjepanovića i Poturalića nisu ugrozili gol Lučića. Susret je okončan rezultatom 0:0 i obje ekipe su osvojile po jedan bod.

Tuzla siti - Rdanik 0:0

Stadion: TuÅ”anj. Gledalaca: 1.700. Sudija: Peljto Irfan (Sarajevo). Žuti kartoni: Stjepanović, Efendić, Nukić, Å ećerović (Tuzla Siti), Peco (Radnik).Ā 

Tuzla Siti: Fejzić, Efendić, Kostić, Kojić, Nukić, Čomor, Šećerović, Stjepanović, Mahmutović (46. Stokić, 56. Poturalić), Crnkić (46. Ziljkić), Stojčev.

Radnik: Lučić, Radović, Martinović, Vasić, Mekić, Peco, Hadžić (84. Bradonjić), GliÅ”ić (63. Đelmić), Đurić, Aleksić, Isić.

Ā 

Tizla siti - Radnik

Tuzla siti - Radnik

Fudbal Fudbal BH Telecom Premijer liga Tuzla Siti Radnik