XS
SM
MD
LG

0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Bez golova u Mostaru

16.09.2018 Administrator DC

Ni četvrtu utakmicu zaredom Široki Brijeg nije uspio postići gol (samo jedan u zadnjih šest utakmica!?), ali  potpuno zasluženo ostao je neporažen u najvećem derbiju.

U prvom poluvremenu Široki Brijeg je imao puno bolje šanse  za gol od Zrinjskog i samo su Brkić i sreća spasili Mostarce od rezultatskog zaostatka nakon prvih 45 minuta. 

Prvo je Babić u 17. minuti bio u dobroj situaciji na 13-14 metara iskosa s desne strane i šutirao po zemlji  u suprotni  ugao, ali ipak dosta mlako pa je Brkić obranio nogom. Samo dvije minute kasnije idealno je centrirao Eliomar, Bagarić je ostao sam i neometan na desetak metara, šutirao glavom u donji desni ćošak , no Brkić je sjajnom intervencijom sačuvao mrežu domaćina.

Bagarić je ponovno u šansi  u 41. minuti, Jakovljević je u zadnji tren izbio ispred gol-linije. "Plemići" su imali posjed lopte, ali su bili potpuno bezopasni, ispod nivoa prvaka, a najveće uzbuđenje po njihove navijače upisali smo tek u 43. minuti. Centrirao je Perišić, a H. Barišić je s pet metara na drugoj stativi  prebacio gol Širokog.

Nastavak je započeo opasnim centaršutom Jakovljevića, ipak bez završnice. A onda je Čabraja u 49. propustio šansu utakmice. Bagarić je prošao Jakovljevića, proslijedio pod pritiskom za Čabraju, a ovaj potpuno neometan gađao s 12-13 metara i - nije pogodio. Njegov udarac završio je pored  gola Brkića.

Bilbija je u 51. pretrčao pola igrališta da bi mu u ključnom trenutku ponestalo snage za završni udarac. Pokušao je i Todorović dvadeset minuta kasnije - ravno u dobro postavljenog Bilobrka.

Široki je mogao do prednosti u 73. Bagarić se sam izborio za dobru poziciju, no s 18 metara pucao je visoko preko gola Brkića. Do kraja susreta nije bilo više uzbuđenja, ostalo je 0:0.

Zrinjski - Široki 0:0

MOSTAR - Stadion Pod Bijelim brijegom.  

ZRINJSKI: Brkić, Galić, H. Barišić, Čirjak, Bekrić (67. Bekić), Stojkić (59. Rustemović), Todorović (81. Stanić), Perišić, Jakovljević, Filipović, Bilbija. Trener: Slišković.
 

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Kožul  (73. Ćorluka), Matić, J. Barišić, Ćorić, Čabraja (81. Kvesić), Babić, Eliomar (62. Begonja), Kovačić, Bagarić, Marković. Trener: Sedloski.

Foto:Fena

Premijer liga BiH Premijer liga BiH BH Telecom Premijer liga Zrinjski Široki Brijeg
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača