XS
SM
MD
LG

2 : 4
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Siniša Radoja smanjio na 2:4.
88'
Gol
1-4 Prljeta nakon kontra napada
84.'
Gol
1-3 Lukić glavom nakon kornera
76'
Penal
1-2 Šuka N. sa jedanaest metara.
54'
Gol
Kontra Modriče, sam pred Ilića izlazi jedan igrač gostiju, ovaj brani, odbrana izbacuje u korner, najviši je Trifković i postiže gol za izjednačenje
52'
Šut na gol
Uzvraća Modrića, sa 16. metara glavom pored gola Ilića jedan od napadača gostiju šalje loptu ,nakon prekida.
51. '
Šut na gol
Dobar pokušaj Jandrića glavom nakon kornera, golman brani
49'
Kraj poluvremena, Kozara mnogo bolja, uprkos nevremenu i raskvašenom terenu, 1-0
45'
Šut na gol
Radoja odlično šutira sa dvadeset metara, ali pogađa prečku
32'
Gol
1-0 Aleksandar Kondić
25'
Šut na gol
Najbolja šansa na utakmici do sad, Glišić s lijeva ulazi i šesnaesterac, jako šutira, ali golman izbacuje u korner
22'
Šut na gol
Pokušava Kozara iz prekida, Modriča uzvraća iz kontre preko Šuke, ali Ilić izbacuje u korner
16'
Igra se dok traje prolom oblaka. Prva prilika za Kozaru, Lolić poslije prekida u peterac, ali Raspudić ne zahvata najbolje loptu.
10'
Kozara Gradiška - Modrića Alfa Gradiška. Stadion: Kozare. Sudija: Dražen Marić (Bijeljina). Kozara:I lić, Komljenović, Raspudić, Lolić, Radoja, Glišić, Jandrić, Novaković, Bunić, Kondić, Paštar. Na klupi: Dončić, Petrović, Šakić, Kremenović, Petković, stjepanović, Ninković. Trener: Vule Trivunović.
1'
Modriča Alfa: Triić, Lazareski, Šekić, Lukić, Osmić, Tadić, N. Prljeta,Zlatković, Šuka, Kojić, Trifković. Na klupi:Maslić, Malbaša, Purić,Bamburić, R. Prljeta,Perić, Trener: Mirko Stojić.
1'
Izveštaj utakmice

Modriča pregazila Kozaru

01.09.2018 Tekst i foto: Goran Riro Radimirović

Na Gradskom stadionu u Gradišci pred oko tri stotine gledalaca u utakmici 4. kola I lige Republike Srpske FK Kozara je poražena od Alfe iz Modriče sa 2-4.

Jaki pljusak i nevrijeme koje je u tom trenutku počelo obilježilo je početak utakmice. Prva prijeti Kozara preko Lolića koji dobro ubacuje loptu u peterac gostiju, ali se Raspudić ne snalazi najbolje. U 16. minuti ponovo pokušaj Kozare iz prekida, ali bez uspjeha. U 26. minuti Glišić ulazi u šesnaesterac s lijeve strane, jako šutira, ali golmanTripić izbacuje loptu u korner. Traje inicijativa Kozare, i samo dva minuta kasnije, na odlično ubačenu loptu s desne strane Lolića natrčava Kondić i postiže gol za vođstvo Kozare od 1-0. U 32. minuti Radoja odlično šutira iz slobodnog udarca, ali pogađa prečku. Na poluvrijeme se odlazi sa vođstvom Kozare od 1-0, nakon mnogo više pokazanog od strane fudbalera Kozare.

I drugo poluvrijeme počinje na isti način. Kozara napada, pokušava Jandrić glavom. Ipak Modričani okreću sve u svoju korist za samo dva minuta. Najprije Modričani prave odličnu kontru i Kojić izlazi sam pred Ilića u 53. minuti, koji brani njegov šut i izbacuje loptu u korner. Nakon kornera, najviši je Trifković koji postiže gol za izjednačenje. Samo dva minuta kasnije, gube fudbaleri Kozare loptu, usljedila je kontra, koju prekidaju faulom u svom šesnaestercu i sudija Marić pokazuje na bijelu tačku. Siguran izvođač za vođstvo gostiju od 1-2 je Šuka. Vođstvo kao da je dalo dodatno dodatnu snagu Modričanima, koji osujećuju sve akicije fudbalera Kozare još u nastanku i pokušavaju brzim kontrama da ugroze gol Ilića. U 78. minuti nakon kontre, povo Modričani dobijaju korner. Ovaj put najviši u skoku je Lukić, koji postiže gol za vođstvo 1-3. Kreću fudbaleri Kozare svim silama u napad, ali to ostavlja prostora Modričanima, koji koriste priliku i u 82. minuti Prljeta povećava vođstvo na 1-4. U 88. minuti Radoja jakim šutem sa ivice šesnaesterca uspjeva tek da ublaži poraz i postavi konačnih 2-4.

U sljedećem 5. kolu prvenstva u I ligi Republike Srpske koje je na rasporedu sljedeće subote 9. septembra 2018. godine fudbaleri Kozare putuju u Istočno Sarajevo gdje će ih ugostiti Slavija. Utakmica počinje u 17 časova.

FK Kozara: Ilić M., Komljenović D. (od 64. min. Petrović O.), Raspudić B., Lolić D. (od 57. min. Stjepanović N.), Radoja S., Glišić D., Jandrić S., Novaković M., Bunić N. (od 71. Šakić M.), Kondić A., Paštar M., trener: Trivunović V., nisu igrali: Dončić D., Kremenović V., Petković V., Ninković U.

Alfa Modriča: Tripić B., Lazareski N., Đekić N., Lukić G., Osmić M. (od 90+1 Perić R.), Tadić M. (od 65. Prljeta R.), Prljeta N., Zlatković D. (od 88. Bamburić N.), Šuka N., Kojić M., Trifković M., trener: Stojić M., nisu igrali: Maslić M., malbaša G., Purić D.

kozara Modriča

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Kozara Alfa Modriča
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača