XS
SM
MD
LG

3 : 0
Poluvreme
3 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
FiniÅ” je ipak doneo prednost Borca. Prvo su u 86. Minuti imali lepu priliku,ali je Nedžiboćž zaustavio loptu na gol liniji,a minut kasnije bilo je 3:0. Strelac je glavom nakon ubacivanja Čudića bio Fočak Nikola Mojović.
88.'
Gol
Domaćin doÅ”ao do trećeg gola. Mrežu nedžibovića je pogodio
85. minut '
Izmena
Od 73. minute igrače Borca je sa kapitenskom trakom, nakon izlaska Kajkuta, predvodio Vladan Danilović. U igru je uÅ”ao Å ikanjić.
73. '
Å ut na gol
Nakon kraćeg zatiÅ”ja opet je Borac zapretio. Radulović je prevario odbranu Slavije stvorio sebi prostor za Å”ut i pogodio Nedžibovića. Bilo je to u 64 minitu meča.
64. minut '
Å ut na gol
Nakon drugog gola Borac se malo povukao,a Slavija je imala u 59. minuti iznenda priliku. Zoran Kokot je video da je Savatović napustio svoj gol, poslao oličan lob, praktično sa centra,ali je čuvar mreže Borca uspeo da se vrati I uhvati loptu.
59. minut '
Žuti karton
Prvi žut karton na meču dobio je Popović.
58. minut '
Izmena
izaÅ”ao Žeravica u igru uÅ”ao Dujaković.
56. '
Izmena
IzaÅ”ao Arbinja uÅ”ao Žugić.
55.minut '
Penal
Gol je sa bele tačke postigao SaŔa Kajkut.
53. minut '
Penal
Penal za Borac. Alekandra PuŔara je sruŔio Žeravicu,a sudija pokazao na belu tačku i crveni karton jer je po njegovom miŔljenju Aleksandra PuŔara bio poslednji igrač odbrane.
52. minut '
Å ut na gol
Tri minute kasnije revanÅ”irao se Nemanji PuÅ”ara napÅ”adač Borca SaÅ”a Kajkut. Izbegao je ofsajd, izaÅ”ao sam pred Nedžibovićem umesto da Å”uta odlučio se na dribling i lopta mu je pobegla u gol aut.
50. minut.'
Å ut na gol
Kolosalnu priliku nije iskoristila Slavija. Golman Nedžibović je degažirao loptu koju je Danilović promaÅ”io glavom,a Nemanja PuÅ”ara se naÅ”ao sam pred Savatovićem. Svi su već videli loptu u mreži ali ga PuÅ”ara pogqđa u nogu. Savatović je već bio na zemlji.
47. minut '
Počelo je drugo poluvreme. Nema izmena ni u jednom sastavu.
46. minut '
Kraj prvog poluvremena. Borac vodi od druge minute sa 1:0.
45.minut '
Å ut na gol
Ćosić po levoj proÅ”ao, upitio odličan Å”ut, ali Nedžibović je loptu odbio na 20 metara. Nakon toga Å”utira Burazor, ali golman Slavije Å”alje loptu u korner.
36. minut '
Faul
Malo se zaoÅ”trilo na terenu, pa se vidjelo nekoliko oÅ”trijih startova. Bunili su se treneri oba tima. Dobili su interne opomene sudije Grbića.
35. '
Ofsajd
Minut kasnije je Slavija izvela brzu akciju, pa se Popovac naÅ”ao sma ipsred Savatovića,ali je napad zaustavljen zbog ofsajda. Kažu svi opravdano.
34. minut '
Å ut na gol
Sve do 33. Minute igralo se na sredini terena,a onda je Borac imao tri vezana kornera. Nije ih iskoristo.
33. minut '
Ofsajd
Nakon toga je tempo malo splasnu. Igrači kao da su se bili izduvali, pa je ritam igre pao. U tom momentu je ā€˜ā€™blistaoā€™ā€™ pomoćni sudija na zapadnoj strain. Zaustavio je jedan napd Slavije zbog ofsajda,a zanimljivo da je lopta boila dobačena iz auta,a i deca na livadi znaju da nema ofsajda iz autaā€¦Pomoćnik je Dragan Keranović iz Prijedora.
30.minut '
Å ut na gol
Å ta su u 23. minuiti propustili gosti. Skraćeni korner sa desne strane izveo je Vučina Å penaović i ubacio loptu na pet metara od Savatovića. Čak tri igrača Slavije su bili smuÅ”eni i Å”ansa je otiÅ”la u nepovrat.
23. minut '
Å ut na gol
Stopostotna Å”ansa za Borac. SaÅ”a Kajkut je pronaÅ”ao Jakupovića,a on sa pet metara pogodio Regoju na gol liniji.
21. minut.'
Å ut na gol
Slvaije nije u Banjaluku stigla sa namerom da se brani, pa su u 13. minuti imali akciju nakon koje je pao u Å”esnaestercu Borca Regoje. Sudija Grbić je samo odmahnuo rukom da se meč nastavi.
13. minut '
Å ut na gol
Igrala se na Gradskom stadionu 9. minuta kada je Borac bio u dobroj prilici da poveća vođstvo. Lopta je stigla do SaÅ”e Kajkuta koji glavom tuče,ali je Nedžibović loptu poslao u korner, da bi nakon ubacivanja sa strane Kajkut probao udarcem sa nekih 20 metara. Nije bio precizan.
11.minut '
Å ut na gol
Prilika za Borac. Kjakut ut sa pet petara glavom posle centaÅ”uta sa desne strane,ali golman Slavije Nedžibović Å”alje loptu u korner. korner
9. minut '
Å ut na gol
Slavija je imala sjajnu prilku za poravnanje,ali ne uspijeva Stefan Arbijna da matira Savatovića. Dobar početak meča.
4. minut '
Gol
Tim Bortca je poveo na startu meča. Strelac Jakupović. Lopta je ubačena na drugu stativu, golman Nedžibović nije mogao niÅ”ta da uradi,a Jakupović glavom loptu Å”alje u mrežu.
2. minut '
Počela je utakmica u Banjaluci...
1. minut '
Savatović, Bajić, Jakupović, Kajkut, Radulović, Ćosić, Žeravica, Mojović, Danilović, Burazor, Popović., Na klupi: Trkulja, Šikanjić, Dujaković, Batar, Aničić, Čudić, Reljić. Trener: Darko Vojvodić.
Nedžibovi, M. Lalović, Cicović, Regoje, A. PuÅ”ara, N. PuÅ”ara, Babić, Kokot, Popovac, Šćepanović, Arbija. Na klupi: Jokić, Radovanović, Žugić, Stevanović, T. Lalović, TauÅ”an, Minić. Trener: Goran Simić.
Utakmica zavrŔena
ZavrÅ”eno. PÅ obeda domaćina od 3:0.
Pratićemo deÅ”avanja na meču Borac - Slavija.
-13'
BORAC - SLAVIJA Sudija: Zoran Grbić (Prijedor) Pomoćnici: Dragan Keranović (Prijedor) i Božidar Rustić (GradiÅ”ka) Četvrti sudija: Bojan Panić (Prijedor) Delegat: Borislav Grahovac (Kozarska Dubica) Kontrolor suđenja: Predrag Stankić (Bijeljina)
-15'
Uporedni rezultati

Borac
 
Slavija
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
25 (12) Broj utakmica 25 (13)
14 (8) Broj pobeda 7 (5)
4 (2) Broj nereŔenih 4 (2)
7 (2) Broj poraza 14 (6)
40 (26) Dati poeni 25 (13)
25 (12) Primljeni poeni 40 (14)
+15 (+14) gol razlika na utakmicama -15 (-1)
56% (66%) UspeŔnost 28% (38%)
CrnaMamba22 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača