XS
SM
MD
LG

2 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Stefan Dujaković je pogodio za 2:0. Prevario je Bodirogu. Očekivao je golamn gostiju centraÅ”ut,a Dujaković iskosa Å”utirao i pogodio.
86. minut '
Å ut na gol
Imao je Komarčević odličnu priliku,a ali se u momentu kada je trebao Å”utnuti loptu okliznuo i nije bilo gola.
64. minut '
Å ut na gol
JoŔ jednom je probao SaŔa Kajkut i opet je bolji bio Bodiroga.
63. minut '
Žuti karton
Burazor zaradio žuti karton.
60. minut '
Gol
ofanzova tma Borca se isplatila. Jakupović je pogodio,
59. minut '
Gol
Pogodio je Jakupović. Pobehgao je trojici igrača I onda lagano matirao Bodirogu. Borac je bio toliko dominantniji da je gol praktično visio u vazduhu.
59. minut '
Zaustavno vreme
Tvrda utakmica. Igra se nadoknada od tri minute.
54+3'
Å ut na gol
Ofanziva Borca se pojačava, pa je u dve dobre pozicije bio Aničić. Prvo je u 54. Minuti glavom slabo tukao,a onda u 55. Sa pet metara poslao loptu preko gola. Sloga, sa igračem manje je pala fizički.
54. minut '
Korner
Mogao je u 51. minuti bolje da reaguje Vladan Danilović, ali je glavom nakon ubacivanja iz ugla, na drugoj stative loÅ”e tukao.
51. minut '
Korner
Tim Borca je krenuo veoma ofanzivno i agresivno. Imali su dva kornera na samom startu, da bi i Stefan Dujaković probao glavom. Nije pogodio.
48. minut '
Nastavlja se derbi u Banjaluic.
46. minut '
Dosta mirna zavrŔnica prvog dela meča.
45. minut'
Zaustavno vreme
Kraj prvog dela meča. Nema golova. Ostalo je 0:0.
45 +3'
Žuti karton
Igrač Sloge Ristić dobio je drugi žuti karton i mora u svlačionicu. crveni karton.
40. minut.'
Å ut na gol
Sa nekih 25. metara probao je Radulović,ali nema opasnsti po Bodirogu. Sloga s eogranilila na kontranapade.
35. minut '
Å ut na gol
Kapietn Borca SaŔa Kajkut s enaŔao u doboj prilici ,ali je Bodiroga bio uspŔeniji.
31. minut '
U jednom duelu igrač gostiju je ostao ležati na travi. Bio je u besvesnom stanju pa su u teren utrčali lekari oba tima. Na svu sreću brzo se podigao i nadamo se da će sve biti u najboljem redu.
29. minut'
Jedan mirniji period derbija. Igra se na sredini treba.
25. minut '
Å ut na gol
Volej Komarčevića posle sjajnog centarÅ”uta Nikolića, sa desne strane, pogodio je spoljni deo mreže.
12. minut '
Å ut na gol
PokuÅ”ali su gosti u 10. minuti da dođu do vođstva. Udarac Komarčevića je zaustavio Savatović.
10. minut '
Å ut na gol
Probao je SaŔa Kajkut,ali je Bodiroga posla loptu u korner.
4. minut '
Korner
Tim domaćina je uÅ”ao mnogo agresivnije u utakmicu. Izveo je već dva kornera.
4. minut.'
Počela utakmica na Gradskom stadionu. Kao Ŕto smo rekli samo 200 ljubitelja fudbala.
1. minut '
Banjaluka.Gradski stadion. Sudija: MioloÅ” Gigović (GradiÅ”ka).
Savatović, Jakupović, Kajkut, Radulović, Ćosić, Si. Dujaković, Mojović, Danilović, Burazor, Mazić, Aničić. Na klupi: Trkulja, Šikanjić, St. Dujaković, Batar, Čudić, Reljić, Trivan. Trener: Darko Vojvodić.
Bodiroga,Matović, Panić, Arnautović, Nikolić, Komarčević, Lekanić, Ristić, Marković, Delić, Mihajlović. Na klupi: Savić, Karaman, Vasić, Labović, Klasanović, Miljković, Macanović. Trener: Dragan Mićić.
Na Gradskom stadionu, po idelanom vremenu jedva 200 navijača. Očajna poseta na derbiju možda i Ŕampionata.
Povređen je bio Nemanja Matović,ali je sve brzo reÅ”eno. Nastavlja on meč
Žuti karton
Opemnu od sudije Gigovića dobio je igrač Sloge Ristić
Kako se bližio kraj susret tako je rasla i tenzija na terenu, pa je bilo nekog naguravnja među igračma, ali se sve ipak brzo smirivalo, a Sloga je iako sa igračem manje krenula u ofnazivu. Imali su odličnu priliku u 83. minitu, ali je udarac glavom Komarčevića lako zaustavio Savatović.
Utakmica zavrŔena
Tim Borca slavio sa 2:0 protiv Sloge.
IzveŔtaj utakmice

Borac pretekao Slogu

30.09.2018 Administrator DC

Borac je krenuo mnogo angažovanije i agresivnije. Videli smo u prva četiri minuta dva kornera za Borac i udarac SaŔe Kajkuta. Nisu ipak opasnije fudbaleri Borca ugrozli Bodirogu.

Sve do 10. minute se igralo na sredini terena, a onda je uzvratila Sloga. Njihov najbolji igrač DragiÅ”a Komarčević Å”utirao je, ali je Savatović lako zaustavio loptu.

Samo dve minute kasnije odlična akcija i prtilika ekipe iz Gornjeg Crnjelova. Volej Komarčevića posle sjajnog centarÅ”uta Nikolića, sa desne strane, zavrÅ”io je u Ā spoljnjem Ā del mreže.

Sve do 29. minute se igralo na sredini terena u dosta mirnom ritmu. Tada je dopÅ”lo do jednog duela igrača gostiju Nemanje Matovića i fudbaler Borca. Matović je ostao da leći u besvesnom stanju,a u teren su utrčali lekari oba tima. Delovalo j sve dosta dramatično,ali se Matović brzo podigao I nastavio utamicu.

Igrala se 31. minuta kada smo opet zabeležili pokuŔaj SaŔe Kajkkuta. Golman Bodiroga je bio bolji i u ovom duelu.

Borac je pokuÅ”avao i udarcima sa distance da stigne do gola, pa smo u 37. Minuti zabeležili Å”ut Radulovi ća. Bodiroga je to laku zaustavio, a tri minute kasni je Sloga je ostala sa 10. Igrača DuÅ”an Ristić je oÅ”tro startovao na SiniÅ”u Dujakovića. Zaradio je Ā Å¾uti ka rton, a kako je već imao opomenu, Ā morao je svlačionicu. Do kraja prvog dela susreta nije bilo ni uzbuđenja ni golova, pa se otiÅ”lo u svlačionice kod rezultata 0:0.

Nastavak sureta počeo je agresivnom igrom borca. U prvih pet minuta drugog dela imali su dva kornera, te pokuÅ”aj SiniÅ”a Dujakovića glavom. Bodiroga je udarac Dujakovića lako zaustavio, a nakon ubaciva nja iz ugla nije bilo opasnosti po gol Sloge.

Mogao je u 51. minuti bolje da reaguje Vladan Danilović, ali je glavom nakon ubacivanja iz ugla, na drgoj stative lose tukao.

Ofanziva Borca se pojačava, pa je u dve dobre pozicije bio Aničić. Prvo je u 54. minuti glavom slabo tukao,a onda u 55. Sa pet metara poslao loptu preko gola. Sloga, sa igračem manje je Ā pala fizički, pa se u 59. minuti agresivnost Borca isplatila. Pogodio je Jakupović. Pobegao je trojici igrača I onda lagano matirao Bodirogu. Borac je bio toliko dominantniji da je gol praktično visio u vazduhu.

Nakon tog pogotkaĀ Ā imao je Borac joÅ” jednu dobru poziciju za gol, ali je Bodiroga opet nadmudrio SaÅ”u Kajkuta.

Na suprotnoj strain nezaspoleni Savatović je mogao biti savladan u 63. Minuti. Komarčević se ipak u odsutnom momentu okliznuo u odlična prilika je otiÅ”la u nepovrat.

Kako se bližio kraj susret tako je rasla i tenzija na terenu, pa je bilo nekog naguravnja među igračma, ali se sve ipak brzo smirivalo, a Sloga je iako sa igračem manje krenula u ofnazivu. Imali su odličnu priliku u 83. minitu, ali je udarac glavom Komarčevića lako zaustavio Savatović.

Borac je mirno istrpeoĀ ofanzivu Sloge, da bi u 84. minuti dobru poziciju propustio SaÅ”a Kajkut,a onda u 86. Minuti SiniÅ”a Ā Dujaković je pogodio za 2:0. Očekivao je Bodiroga centarÅ”ut, bio spremna na istrčavanje ,a Dujaković se odlučuje na udrac i pogađa. Tako je i Ā presudio u derbiju.

Borac BanjalukaĀ  - Sloga G. Crnjelovo 2:0 (0:0)

Banjaluka. Gradski stadion. Gledalaca: 400. Sudija: MioloÅ” Gigović (GradiÅ”ka).strelci: Jakupović 52. Si. Dujaković 86. (Borac) Crveni karton : Ristić (drugi žuti) 40. (Sloga). Ā Å½uti karton: Burazor Ā (Borac), Ā Ristić (Sloga).

Borac: Savatović, Jakupović, Kajkut, Radulović, Ćosić, Si. Dujaković, Mojović, Danilović, Burazor, Mazić, Aničić. Na klupi: Trkulja, Šikanjić, St. Dujaković, N. Batar, Čudić, Reljić, Trivan. Trener: Darko Vojvodić.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Borac Sloga
Dzens je ocenio igrača
Dzens je ocenio igrača
Dzens je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača