XS
SM
MD
LG

2 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Dobojlije se lagabo oslobađaju terenske inicijative domaćina ,koga je zadesila nevolja. Naime, povredio se u 19.minutu golgeter Samir Isanović, pa je u igri Janko Dujmušić
U 37.minutu kolosalna prilika za Borac. Nemanja Ilić šutirao je topovski sa distance, Mirano Jupić odbio je loptu do Janka Dujmušića, a ovaj sa 4 metra loptu šalje preko praznog gola.
Đorđe Milićević je izveo slobodan udarac sa distance, učinio je to snažno, ali okvir gola čuva Dobojlije.
Poluvrijeme u Šamcu,nema golova,gosti iz Doboja od 42 minute sa igračem manje,isklučen Cvijanović
Gol
Neko je od igrača Sloge igrao rukom, biće penal za Borac u 85.minutu. Ćosović precizan sa bele tačke. Zaslužena presnost Borca.
Gol
Maksimović rješava pitanj epobjednika u derbiju kola
Utakmica završena
U Šamcu je u toku 5.minut utakmice 21.kola Druge lige RS, grupa "Zapad": Borac - Sloga Doboj. Nema golova, ali početak miriše na sadržajnost fudbalske igre.
Izveštaj utakmice

Finiš doneo bodove

06.04.2019 Slađan Jeremić

ŠAMAC – Borac je stigao do pobede, jer je trijumf više želeo. Sloga je dugo pružala otpor, iako je bila u brojčanom deficitu, jer Igor Cvijanović je brzo i jeftino zaradio parne kartone i isključenje. Borac je mogao povesti u 37.minutu ali je Janko Dujmušić poslao loptu sa četiri metra preko praznog gola.

U finišu prvog poluvremena Đorđe Milićević je iz „slobodnjaka“ uzdrmao okvir gola Dobojlija. U 85.minutu neko od gostiju je igrao rukom u sopstvenom kaznenom prostoru, Aleksandar Ćosović bio je siguran sa „bele tačke“. U poslednjim trenucima utakmice Perica Maksimović je popravio što je Dujmušić promašio i postavio konačan rezultat utakmice. Bila je ovo tvrda utakmica rivala koji o svima sve znaju.

Borac je o Dobojlijama znao malo više...

Druga liga RS, grupa „Zapad“:

Borac – Sloga Doboj 2:0 (0:0)

Stadion: Gradski. Gledalaca: 300. Sudija: Vanja Ajder (Banja Luka) . Strelci: Ćosović u 85.minutu( jedanaesterac) i Maksimović u 90.minutu. Žuti kartoni: Maksimović, Galešić, N.Ilić (Borac), Cvijanović, Janković, Đuranović, Ristić (Sloga Doboj). Crveni karton: Igor Cvijanović (Sloga Doboj) u 40.minutu.

BORAC: Lakić , M.Ilić  , Pivašević (od 75.min.Simeunović ), Ćosović , Galešić , Milićević , Čolić , Bijelić , N.Ilić (od 89.min.Zurapović ),  Maksimović , Isanović (od 19.min. Dujmušić ).

SLOGA DOBOJ: Jupić , Janković , Cvijanović , Nikolić , Trifković (od 88.min.Starčević ), Buljubašić , Đuranović , Aličić , Grahovac (od 65.min.Andrić ), Radovanović (od 81.min.Vasiljević ), Ristić .

Igrač utakmice: Aleksandar Ćosović (Borac) .

Detalj sa meča Borac Šamac - Karanovac

 

Fudbal Fudbal Druga liga RS – Zapad Borac Sloga(D)