XS
SM
MD
LG

0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Leo krenuo trijumfom

12.08.2018 Administrator DC

Fudbaleri Leotara svoju ovogodišnju kampanju u Drugoj ligi Republike Srpske (grupa Istok) započeli su na najbolji mogući način, pobjedom na nezgodnom gostovanju protiv ekipe Gubera u Srebrenici, rezultatom 0:1.

Odlučio je auto gol iz sredine prvog dijela igre. Leotar je bio bolji tokom čitave utakmice, ali ih je slabija realizacija koštala nešto ubjedljivije pobjede na premijernoj utakmici sezone.

Izabranici Rajka Mičete prenijeli su dobru formu iz završnice prošle sezone kada su uspjeli povezati par dobrih utakmica i završiti kao treći. Ove godine najbolji igrači su ostali na okupu, a tim je pojačan na najkritičnijim mjestima. Forma u gostima je bila najveći problem tima sa Police u proteklom periodu, a čini se da će ove godine Leotar na gostovanjima biti nešto konkurentniji.

Trener Leotara Rajko Mičeta poslije utakmice nije krije zadovoljstvo prvom pobjedom u sezoni i dobrom parijom svoga tima

–Mogu reći da sam prezadovoljan pobjedom i sa osvojena tri boda na otvaranju sezone. Dobro smo otvorili utakmicu i kontrolisali igru. Imali smo par dobrih situacija da povećamo prednost tako da je moglo biti i ubjedljivije – rekao je Mičeta.

Leotar sezonu nastavlja sljedeće sedmice protiv Proletera iz Dvorova. Zbog radova na stadionu Police, FK Leotar će do daljnjeg svoje domaće utakmice igrati u Bileći.

S Šijaković /  hercegovinapromo.com

Leotar FK

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Guber Leotar
Dzens je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača