XS
SM
MD
LG

2 : 3
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Utakmica završena
Izveštaj utakmice

Golovi Vlasenica - Milići (video)

21.05.2019 Tatjana Golijanin

Vlasenica - Milići

Jedan od mečeva 27. kola regionalnog Istoka, koji je privukao najviše pažnje ljubitelja fudbala, igrao se u Vlasenici, gdje je domaća ekipa ugostila lidera na tabeli. Poslije dinamičnih i neizvjesnih 90 minuta, komšijski derbi je završen pobjedom Milićana, koje su tri boda učvrstila na  čelu tabele.

Uprkos izjednačenoj igri, prvo poluvrijeme je pripalo domaćoj ekipi.

 

U ovaj meč obje ekipe su ušle borbeno i agresivno. Ipak, sve do 22.minuta nijedna nije stvorila izgledniju šansu. Do prednosti od 1:0 domaće dovodi najbolji strijelac u timu, Milovanović, koji je u silovitom napadu po desnoj strani došao do ivice šesnaesterca i snažnim udarcem pogodio u gornji desni ugao Đorđićeve mreže. Naravno, proslava pogotka nije mogla proći bez prepoznatljivog višestrukog salta.

 

FK Vlasenica - FK Bokist Milići 2:3 strelci za FK Vlasenicu Cile Milovanović i Bato Kovaćević . Zanimljiva , burna i dobra utakmica :)

Posted by Slavisa Pejanovic on Monday, May 20, 2019

Pet minuta kasnije šansu da poravna rezultat propušta Marinković, koji loptu šalje preko prečke.

 

U samom finišu, poslije solo prodora, Dupor pogađa, ali u vanjski dio mreže, tako da se prvi dio završava vođstvom Vlasenice.

Drugi dio susreta, pored pljuska koji je otežavao igru, obilježila je i kiša golova.

U drugo poluvrijeme Milići ulaze ofanzivnije i nakon osam minuta igre Ružičić iz slobodnog udarca postiže izjednačujući pogodak. Milići su ostali sa deset igrača, jer je sudija Perić, nakon drugog žutog, zbog izvođenja slobodnog udarca prije znaka, u svlačionicu poslao Dupora.

 

Od 60. minuta Vlasenica vodi sa 2:1. Milovanović odlično izvodi udarac iz ugla, lopta dolazi do kapitena N.Kovačevića, a on je sa 5 metara šalje iza Đorđićevih leđa.

 

FK Vlasenica -FK Boksit Milići 2:3 Bato Kovačević

Posted by Slavisa Pejanovic on Monday, May 20, 2019

U 68. minutu Marinković prima loptu na grudi u 16 metara, prvi put šutira, ali domaći igrač odbija udarac. Lopta se odbija ponovo do devetke Milća, on šutira u ugao i postiže pogodak za 2:2.

 
Vlasenica- Milići 2:3(drugi gol Milića)

 

Posted by Sport DC on Tuesday, May 21, 2019

Već u sljedećem napadu gosti ponovo imaju šansu, ali Marinković nije precizan i šalje loptu pored lijeve stative. U 75. minutu Marinković prima dubinski pas u kaznenom prostoru i postiže pogodak za preokret i rezultat 2:3.

 
Vlasenica - Milići 2:3 (treći gol Milića)

 

Posted by Sport DC on Tuesday, May 21, 2019

Vlasenica - Milići 2:3

Preostalih petnaestak minuta nijedna ekipa nije popuštala, ali dobre šanse za Vlasenicu ne koriste Milovanović i Došić, dok je dvostruki strijelac propustio priliku da se još jednom upiše u listu.

Iako je važio za meč visokog rizika, sudijska trojka iz Bijeljine, na čelu sa glavnim arbitrom Danijelom Perićem, maestralno je odradila svoj posao na ovom susretu, nijednog trenutka ne dozvolivši da igra pređe okvire fer pleja.

Regionalne lige Regionalne lige Regionalna liga RS – Istok Vlasenica Milići
Dzens je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača