XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 17
2.set
25 : 21
3.set
25 : 19
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Gacko bez Ŕanse u Kaknju

27.10.2018 E.Å kulj/KakanjLive/Foto:Fejsbuk

26.10.2018. - OdbojkaÅ”i Kaknja su u okviru četvrtog kola odbojkaÅ”ke Premijer lige BiH rutinski pred domaćom publikom savladali fenjeraÅ”a Gacko rezultatom 3:0.

Kakanjci su se ''trznuli'' nakon neočekivanog poraza u OraÅ”ju od ekipe Domaljevca u proÅ”lom kolu i ekspresno rijeÅ”ili susret četvrtog kola protiv ekipe Gacka. Domaći su sjajno uÅ”li u ovaj susret i već na tehničkom timoeutu imali Å”est poena prednosti (12:6). Nastavljena je dominacija Kakanjaca i u nastavku, pa je trener Almir Aganović odlučio u finiÅ”u prvog seta priliku za igru pružiti i mladim igračima Hasanu Hadžiću, Muhamedu Begiću i Edinu Mehiću, a oni su jako dobro odgovorili zadatku i prvi set priveli kraju (25:17).

U drugom setu Gačani su na pogon bivÅ”eg igrača Kaknja, Marka Tadića dugo parirali Kakanjcima i držali ovaj set u neizvjesnosti (16:16), a onda se bude Milovanović, Krivokapa, Å ljivo i FilipaÅ” i ovaj set privode kraju (25:21) za 2:0 u setovima.

Treći, odlučujući set Kakanjci su rutinski dobili rezultatom 25:19 i tako upisali treću pobjedu u novoj sezoni. Ekipa Almira Aganovića je sada na omjeru od tri pobjede i jednog poraza i početkom narednog mjeseca u okviru petog kola gostuje u Kalesiji ekipi Bosne.

OK KAKANJ 78 ā€“ OK GACKO 3:0 (po setovima: 25:17, 25:21, 25:19)

Sportska dvorana Kakanj. Gledalaca: 200

Sudijski par:Samir Radončić ā€“ Milan OvukaĀ Delegat:Ā Nihad Mulaosmanović

OK KAKANJ 78:Ā Muhamed Begić, Marko Milovanović, Muris Krivokapa, Armin Å ljivo, Edin Mehić, Hasan Hadžić, Danilo Ružić, Bahrija Zenović, Armin Fejzović, Sejdin Mustafić, Armin Vehab, Darko FilipaÅ”. Trener Almir Aganović.

OK GACKO:Ā Slobodan Rončević, Petar Koprivica, Mihailo Mihić, Vladan Buha, Nenad Milidragorić, Trifko Slijepčević, Mitar Divljan, Božo Antunović, Marko Tadić. Trener Milan BoÅ”ković.

Ā 

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Kakanj 78 Gacko