XS
SM
MD
LG

2 : 3
1.set
22 : 25
2.set
25 : 15
3.set
20 : 25
4.set
25 : 22
5.set
11 : 15
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Kula Gradačac ogorčena ponašnajem trenera tuzlanske Slobode

09.10.2018 Administrator DC

U okviru prvog kola Premijer lige BiH za odbojkašice , u Tuzli su se sastale ekipe Sloboda i Kule Gradačac. Gostujući tim je  slavio  rezultatom 2:3. Utakmicu je obeližilo ponašanje domaćeg trenera Armina Derviševića. Tokom susreta nije birao način ni reči kako da povredi gostujuće igračice, rekli su nam u Kuli Gradačac.

Dervišević  je pogrdnim riječima i psovkama prozivao igračice iz Gradačca, psovao im majku...Na udaru su bile Anđelka Radišković, kapitenu Kule i  reprezentacije BiH , te Milana Božić i Berina Kantić. Prisutni kažu da je Milana Božić igrala i plakala.

-Bilo je provokacija i na  nacionalnoj osnovi i još čitav niz uvreda. To jedan trener, pedagog, sportski radnik, nikako ne bi smeo sebi da dopusti. Bio sam na utakmici, kao navijač Kule Gradačac, a da sam  slučajno obavljao poslove predstavnika kluba budite sigurni da bih povukao ekipu sa terena, rekao nam je Jasmin Kikić, član uprave tima iz Gradačca. 

Kada smo nazvali Armina Derviševića i upitali ga šta se dešavalo na utakmici Sloboda - Kula Gradačac , prvo nam je rekao da ništa ne objavljujemo(?),  da bi nam  u nastavku ipak saopštio:

- Ja sam sve vreme utakmice  se žalio sudijama da devojke ne stoje pravilno na terenu. Tek u četvrtom setu ih je kaznio zbog toga, a one su počele da mene napadaju. Zamislite reprezentativke, a ne znaju raspored na terenu. To sam  im i saopštio Nisam nikoga vređao na nacionlanoj osnovi. Moj predsednik je Srbin,a imam i igračica u timu raznih nacionalnosti. Problem je nastao zbog rezultata. Očekivali su u Kuli da će nas dobiiti 0:3, pa kada im nije sve išlo po planu krenuli su oni sa napadom na mene, završio je Dervišević.

Rukovodstvo tima iz Gradačca za večeras je zakazalo sednicu najužeg rukovodećeg tima kluba , a najavili su i dopis Odbojkaškom savezu Bosne i Hercegovine. Rekli su nam da se neće zaustaviti dok istina ne izađe na videlo...

Delegat susreta  Ranko Grujić iz Zvornika je, prema našim saznanjima, u nekoliko  navrata pokušao reagovati, ali ne znamo da li je i šta upisao u zapisnik.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Sloboda Kula Gradačac
Dzens je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača