XS
SM
MD
LG

23 : 18
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Hercegovci zastali u Zvorniku

25.03.2019 infobirac.com

U derbiju 13. kola Prve lige Republike Srpske za rukometaše ekipa Drine je na svom parketu savladala Hercegovinu rezultatom 23:18. Pobedom u ovom susretu ,,vukovi” su napravili veliki iskorak prema plasmanu u Premijer ligu BiH i kao prvoplasirani tim na tabeli imaju četiri boda upravo od Hercegovine. 

Susret su bolje otvorili domaći rukometaši koji su od početka imali prednost od dva gola razlike, a u 18. minutu rezultat na semaforu je bio 7:3. Tri minuta pre kraja prvog dela Drina je imala prednost od 10:6, međutim gosti postižu dva pogotka, pa se na odmor otišlo sa 10:8. 

U nastavku domaći tim nastavlja sa dobrom odbranom i igra znatno bolje u napadu, te održava prednost od četiri gola razlike. U 57. minutu Drina je imala najveću prednost na utakmici, a na semaforu je stajalo 23:15. Na kraju je izuzetno kvalitetan meč u kome je oko 400 gledalaca u dvorani RSC Zvornik moglo videti veliki broj kvalitetnih poteza. 

DRINA – HERCEGOVINA 23 : 18 (10 : 8)

ZVORNIK – Dvorana RSC Zvornik. Gledalaca: 400. Sudije: Aleksandar Vrhovac i Zoran Raca (Banjaluka). Sedmerci: Drina 8(6), Hercegovina 8(7). Isključenja: Drina 4 minuta, Hercegovina 4 minuta.

DRINA: Janković 12 odbrnana, Govedarica, Hajdarević 7(5 sedmeraca), Spasojević, Ćosić, Todorović, Vukojčić 4, Marković, Novokmet (1 sedmerac), Vidaković 5, Ivanović 1, Popović, Mijatović, Maletić, Stefanović 1.

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Drina Hercegovina
Ognjen172 je ocenio igrača
Ognjen172 je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
AleksandarSuka je ocenio igrača