XS
SM
MD
LG

62 : 63
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Budućnost spretnija i srećnija

04.02.2019 Administrator DC

U okviru 14. kola Prve lige Republike Srpske Radnik je dočekao gradskog rivala, ekipu Budućnosti. Budućnost je slavila minimalnim rezultatom 62:63 nakon više nego interesantne završnice.

Od samog početka igralo se poen za poen i bilo je jasno da će gledaoci moći da uživaju u jednoj borbenoj, neizvjesnoj, ali i fer i korektnoj utakmici.

Budućnost je prvu četvrtinu riješila u svoju korist, Radnik je bio bolji u drugoj, pa se na odmor otišlo sa minimalnom prednošću Radnika – 31:29.

U trećem periodu igre Budućnost je bila efikasnija i dominantnija u skoku, Radnik nikako nije uspijevao da pogodi otvorene šuteve pa su gosti imali višak od 4 poena pred početak posljednje dionice. Ekipe su se smjenjivale u vođstvu čak 14 puta u toku meča, ali je neizvjesna završnica ipak pripala Budućnosti. Na 1:20 do kraja Radnik je imao prednost, ali zahvaljujući dobroj odbrani gostiju i brzopletosti domaćina, izabranici trenera Čojića su preokrenuli rezultat u svoju korist. Radnik je u posljednjim sekundama meča imao šut za pobjedu, ali lopta nije ušla u koš.

Najefikasniji igrač na ovom meču bio je Kokoruš sa 22 poena, Kajmaković je postigao 10, dok je u ekipi Budućnosti Jovanović postigao 21, a Erkić 11 poena.

Čestitke ekipi Budućnosti na pobjedi i puno sreće u nastavku takmičenja, a Radnik se okreće novim izazovima i utakmici sa ekipom Varde kojoj gostuje u sljedećem kolu.

KK RADNIK BNB – KK BUDUĆNOST 62 : 63 (12:14 / 19:15 / 15:21 / 16:13)

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Radnik BN Basket Budućnost BN Basket
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
msladjan78 je ocenio igrača
msladjan78 je ocenio igrača