XS
SM
MD
LG

4 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Krupa ostaje premijerligaš ?

21.05.2019 Administrator DC

Krupa ima pravo na nadu

Na oproštaju od svojih navijača, bar kada je Premijer liga u pitanju, fudbaleri Krupe su odigrali još jednu dobru i efikasnu utakmicu, deklasiravši posljednjeplasirani GOŠK sa ubjedljivih 4:0.

 

Istina, izabranici Slobodana Starčevića su u prvom poluvremenu imali dosta problema sa ponekad i preoštrom odbranom gostiju iz Gabele, pa je taj dio igre završen bez pogodaka. Imali su domaći igrači nekoliko prilika, a najbolju je propustio Slobodan Milanović u 25. minutu, kada je nakon solo akcije i šuta sa 18 metara pogodio stativu. U nastavku je Starčević na teren poslao Mihaela Modića i Lazara Nikolića i to je donijelo željeni rezultat. Krupljani su zaigrali brže i opasnije, što je rezultiralo sa četiri lopte u mreži kapitena gostiju Antonija Brkića.

- Očigledno je da smo imali problema u prvom poluvremenu jer je bilo veoma teško motivisati ekipu koja je već ispala da odigra na visokom nivou. Željeli smo da se dostojno oprostimo od naše publike, što smo, na kraju, i uspjeli. Presudile su izmjene koje smo napravili u drugom poluvremenu, kada je odlučujući bio mnogo veći individualni motiv kod mojih fudbalera - istakao je Starčević.

Iako je Krupa željela da se na najbolji način oprosti od sezone, što je podrazumijevalo pozitivan rezultat, stručni štab je pružio priliku onim fudbalerima koji će, kako stvari stoje, biti kostur tima u narednoj sezoni.

- Činjenica je da je ulazak prvo Mihaela, a potom i Andreja Modića, kao i Lazara Nikolića, donio nešto novo u našoj igri. Odigrali su veoma dobro i sasvim sigurno nametnuli se u konkurenciji za prvi tim. To me raduje, pa se nadam da će oni ovako i nastaviti. Do kraja sezone imamo još jednu utakmicu, onu u Doboju kod Kaknja, i nastojaćemo da i nju odigramo pošteno i korektno, te protiv Mladosti zabilježimo još jedan pozitivan rezultat. Nakon toga počećemo sa pripremama za Prvu ligu Republike Srpske, ali i jednim uhom osluškivati šta će biti na Drugostepenoj komisiji za licenciranje - naglasio je strateg Krupljana.

Starčević je mislio na podatak da zenički Čelik i Sloboda iz Tuzle još nisu dobili licence za takmičenje u Premijer ligi. U kanjonu Vrbasa se nadaju da bi, u slučaju da jedan od ova dva tima ostane bez licence, mogli ostati u društvu najboljih, baš kao što se to desilo sa Čelikom prošle godine kada je Borac, i pored toga što je na terenu izborio opstanak, zbog dugova morao u niži rang. U ostalim utakmicama 32. kola postignuti su sljedeći rezultati: Zrinjski - Tuzla siti 5:1, Željezničar - Čelik 1:2, Sloboda - Mladost 0:1.

Izvor. Glas Srpske 

Premijer liga BiH Premijer liga BiH BH Telecom Premijer liga Krupa GOŠK