XS
SM
MD
LG

24 : 21
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Majstorica odlučuje o šampionu

09.06.2019 Vladimir Šutvić, Borac-Sport

Minal Dakić, rukometaš Borca

O novom rukometnom šampionu BiH ipak će odlučiti majstorica; rukometaši Borca poraženi su večeras u Ljubuškom od Izviđača rezultatom 24:21 u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa, pa će odluka o osvajaču titule biti donesena 11. juna, kada će na istom mjestu biti odigrana treća utakmica.

 

”Skauti” su cijelim tokom meča, predvođeni večeras sjajnim golmaniom Josipom Kvesićem, održavali rezultatsku prednost. Pomenuti čuvar mreže već na startu utakmice odbranio je sedmerac najiskusnijem u Borčevom taboru Dejanu Unčaninu i najavio da će ovo biti njegovo veče.

Poslije prvih 30 minuta, izabranici Marija Bjeliša bili su tri koraka ispred gostujućeg tima (11:8), da bi već na startu nastavka Nikola Džono svojim golovima odveo domaće na 13:8.

Golom Rađenovića polovinom drugog poluvremena Borac je prišao na gol minusa (15:14), potom imao i napad za egal, ali se nakon šuta Unčanina ponovo istakao Kvesić, poslije čega su domaći rukometaši ponovo uspostavili inicijativu i do kraja susreta uvećali plus za konačnih 24:21.

Izviđač je tako upisao prvu pobjedu nad klubom iz Gospodske ulice u ovoj sezoni: u prvom meču finala Kupa BiH Borac je trijumfovao u Ljubuškom (22:23), u revanšu je bilo neriješeno (21:21), dok je tim Borca  slavio i poslije prve utakmice tekuće finalne serije (25:23).

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH - Plej of Izviđač Borac M:TEL
Dzens je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača