XS
SM
MD
LG

3 : 1
Poluvreme
2 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Izmena
Poslednja izmena kod tima koji je pred pobedom. U 88.minutu najboljeg pojedinca meča Trifkovića zamenio je Srđan Todorović.
88.minut'
Izmena
Vladimira Molerovića kod gostiju u 84.mibutu menja Abid Mehanović.
84.minut'
Gol
Evo pogotka. Nebojša Prljeta i Zlatko Duspara započeli su akciju domaćina, poslali su loptu u prostor, sve je pravovremeno pratio Ozren Perić i ovoletošnja akvizicija iz Tekstilca postigla je svoj prvenac za Modriču. Sve se dogodilo u 83.minutu utakmice.
83.minut'
Izmena
Ispraćen aplauzom u 79.minutu zapaženi Zoran Blagojević izašao je iz igre, zamenio ga je Eldar Bašović.
79.minut'
Žuti karton
Sve je brzo utihnulo i bez posledica. U 69.minutu Stefan Janjić je pokosio Trifkovića, napokon je Soknić dodelio mu žuti karton, sci na stadionu su ustali da taj čin pozdrave.
69.minut'
Izmena
Gostujućeg Stefana Jovanovića zamenio je u 56.minutu Aljo Ćelahmetović.
56.minut'
Izmena
Prva izmena kod domaćina. Tadića je zamenio Zlatko Duspara.
53.minut'
Gol
Gost je smanjio rezultat na 2:1, pošto se Stefan Janjić prošetao kroz pospanu odbranu domaćina.
31.minut'
Šut na gol
Zoran Blagojević pokušao je tzv.makazicama, ali se Boriša Bodiroga nije dao iznenaditi.
15.minut'
Šut na gol
Udarac Mirka Trifkovića u 12.minutu završio je u korneru. U toku je opsada gola gostiju.
12.minut'
Gol
Svoj prvi gol u novoj sezoni Modriča je postigla već u 3.minutu. Dugo je lopta boravila na polovini gostiju, pa je stigla do Joce Stokića koji šutira sa oko 16 metara i pogađa donji levi ugao gola Podrinja. Dakle,, Modriča vodi sa 1:0
3.minut'
Maslić Marijan , Blagojević Zoran, Lukić Goran , Tadić Marko, Perić Ozren, Prljeta Nebojša, Stepančev Igor, Trifković Mitar, Stokić Joco, Kojić Momko, Pljevaljčić Stefan. Na klupi: Tripić Bojan, Duspara Zlatko, Nikić Jovan, Karamanović Danijel, Lazareski Nenad, Bašović Eldar, Todorović Srđan, Trener: Branko Savić.
Bodiroga Boriša, Jovanović Stevan, Mulamustafić Bakir, Klasanović Jovica, Molerović Vladimir, Došlo Dragan, Đokić Aco, Vujić Filip, Vučić Dejan, Janjić Stefan, Živković Nemanja, Bećirović Sead, Mehanović Abid, Arnautović Adin, Iljić Stefan, Ćelahmetović Aljo, Đukić Stefan, Čobić Slobodan, Trener: Zumbul Mahalbašić.
Gol
Gol. Gol. Gol. Razigrani Trifković poslao je dijagonalu na desnu stranu, lopta je došla do Marka Tadića, ovaj se stuštio ka golu Janjana i kada mu je Bodiroga pošao u susret šutirao je snažno i precizno da se lopta zakoprcala ispod prečke u mreži gostiju. Domaćin ima lepu prednost od 2:0.
Poluvreme
Poluvreme: Modriča - Podrinje 2:1.
Nastavljena je utakmica u Modriči.
Negodovanje oko 350 gledalaca ka arbitru Zoranu Sokniću koji je za start na sredini terena Nebojši Prljeti pokazao žuti karton, a na drugoj strani Stefan Janjić i.o je makar 10- ak pogibeljniji startova, ali njegovo ime nije se našlo u beležnici sudije iz Istočnog Sarajeva.
Perfidni i "ofarbani" Zoran Soknić za 10 sekundi dodelio je dva žuta kartona rezervnom golmanu domaćina Bojanu Tripiću koji u 63.minutu odlazi u svlačionicu. Paralelno, Stefan Janjić i dalje igra grubo, na ivici težeg incidenta, ali Soknić ga "čuva" i dalje.
Šut na gol
Ozren Perić u 67.minutu promašio prazan gol sa 5 metara.
Evo gužve na terenu. Minut 68. Svemu je kumovao Soknić.
15-ak minuta pre kraja utaknice gostujući igrač Nemanja Živković zaradio žuti karton.
Malo igre u drugom poluvremenu.
Još 4 minuta nadoknade vremena.
Utakmica završena
Meč je završen. Modriča - Podrinje 3:1(2:1).
Modriča. Stadion Dr Milan Jelić. Sudije: Soknić Zoran (Istočno Sarajevo), Vujadin Nemanja (I.Sarajevo),Vukašinović Davor (Rogatica).Četvrti sudija:Butulija Danko (Trebinje) Delegat:Pisić Milorad (Zvornik) Joškić Duško (Prijedor)
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača