XS
SM
MD
LG

1 : 3
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Izmena
U 70.minutu Prljetu je zamenio Joco Stokić, a Trivana Nemanja Kojić. Reč je o rokadama u redovima gostoju.
70.minut'
Šut na gol
Sjajna šansa za Nebojšu Prljetu u 65.minutu. Ipak, golman Dervenćana bio je siguran.
65.minut'
Gol
Gol. Gol. Gol. U 53.minutu predivan pogodak novajlije Obradova sa oko 20 metara, njegov drugi pogodak na utakmici za preokret Modriče.
53.minut'
Gol
Evo pogotka. Ovozimska akvizicija Modriče Ognjen Obradov šutirao je polusnažno iskosa sa desne strane, golman Pećić nije reagovao srećno i spretno,opta se od njega odbila u mrežu. Od 33.minuta nerešeno je, 1:1.
33.minut'
Šut na gol
Lep udarac Parmakovića u 18.minutu, lopta je preletela preko gola. Bilo je blizu nove egzekucije.
18.minut'
Gol
U sledećem napadu, domaćin stiže do prednosti. Strelac Nemanja Parmaković u 15.minutu.
15.minut'
Šut na gol
U 14.minutu Ozren Perić mogao je da načne "svoje", ali je Duško Pećić loptu skrenuo u korner.
14.minut'
Šut na gol
gor Stepančev je u 8.minutu centrirao sa leve strane, lopta je poletela sa dosta efea, pogodila je prečku i odbila se u polje. Dakle, gosti su bili blizu preimućstva.
8.minut'
Pećić, Marić, Jolović, Aljetić, Stupar, Perović, Maksimović, Duspara, Ćorić, Parmaković, Runić. Na klupi: Vugdalić, Reljić, Antonić, Ćirić, Malkić, Micić. Trener: Čedomir Ćulum
Simić, Obradov, Trivan, Pljevaljčić, Perić, Prljeta, Stepančev, Trifković, Lalić, M.Kojić, Ninković. Na klupi: Maslić, N.Kojić, Hara, Nikić, Radić, Stokić, Kuljanin. Trener: Dario Purić.
Baba marta nije saveznik fudbalera dva tima, pa meč u Derventi posmatra jedva 250 duša.
Žuti karton
Žuti karton za gostujuceg Mitra Trifkovića.
Žuti karton
Dragan Jolović pokosio Stefana Trivana, zaradio je žuti karton.
Šut na gol
Skraćeni korner u 30.minutu izveo je Trifković, ciljao je bliži ugao, a Pećić je u poslednjem trenutku intervenisao za novi korner gostujućeg tima.
Izmena
Rovitog Dušana Marića zamenio je Dušan Đekić.
Izveštač je "krstio" Đekića po drugi put. Ipak, radi se o Dejanu, a ne Dušanu.
Poluvreme u Derventi. Ostalo je 1:1.
Prosao je Trivan kroz odbranu kao kroz mladu travu i snažno šutirao, Pećić se nije dao iznenaditi.
Žuti karton
Prvotimac Tekstilca Boris Aljetić platio je cenu gruboj igri, zaradio je žuti karton.
Izmena
Dvostrukog strelca za Modriču Obradova zamenio je Kenta Hara.
Izmena
U istom minutu kod domaćih je Ljubiša Reljić u igri umesto Zlatka Duspare.
Šut na gol
Dragan Jolović je želeo da vrati loptu svom golmanu, gol je bio prazan, pa je Nebojša Runić sa gol - linije loptu izbio u polje.
Šut na gol
Umalo izjednačenje u 89.minutu kada je Miloš Perović izveo "slobodnjak", lopta se odbila od tzv.zivog zida i pogodila prečku.
Brz napad gostiju i odličan udarac Joce Stokića, Pećić salje loptu u korner.
Gol
1:3. Sve je uradio Japanac Kenta Hara, prosao po desnoj strani i loptu poslao u mrežu u 90.minutu.
Utakmica završena
Završeno u Derventi. Pobeda gostiju od 3:1. Pozdrav.
Sudije: Mario Jelić ( Banja Luka), Milan Dujaković ( Banja Luka) , Neboja Žugić ( Banja luka). Delegat: Vladan Simeunović (Bijeljina), Kontrolor: Dragiša Đurić (Bijeljina).
Izveštaj utakmice

Raspevana Modriča

08.03.2020 Slađan Jeremić

Tekstilac - Modriča

DERVENTA – Gosti iz Modriče bili su bolji, pobedio je kvalitetniji protivnik, ali ni Tekstilac se nije osramotio. Gosti su prvi mogli povesti. U 8.minutu centrirao je sa leve strane Igor Stepančev, lopta je poletela sa dosta efea i pogodila prečku, pa se odbila u polje. U 14.minutu Ozren Perić umalo da „svoje“ natera na kapitulaciju, sigurni Duško Pećić je loptu skrenuo u korner.

 

U sledeć napadu domaćin stiže do prednosti. Šutirao je Nemanja Parmarković, lopta je završila iznad leđa Aleksandra Simića. Tri minuta kasnije Parmarković odlično šutira, lopta je preletela preko gola.

U 30.minutu Mitar Trifković izveo je „skraćeni korner“, ciljao je bliži ugao gola domaćina, ali je Pećić bio odličan i loptu poslao u korner. U 33.minutu Ognjen Obradov je šutirao, nije to učinio najbolje, ali dovoljno da lopta prevari Pećića i završi u mreži.

U nastavku utakmice Stefan Trivan je prošao kroz odbranu domaćina kao kroz mladu travu i snažno šutirao, ali Pećić se nije dao iznenaditi. U 53.minutu topovski udarac novajlije Obradova , prelep pogodak i preokret gostiju..

I Nebojša Prljeta je imao sjajnu priliku, Pećić je ponovo siguran. U finišu meča iskusni Dragan Jolović želeo je da vrati loptu golmanu Pećiću, ali gol Tkstilca bio je prazan, Nebojša Runić je sa gol - linije izbio loptu u polje.

Onda je Miloš Perović izveo slobodni udarac sa 22 metra, lopta je pogodila tzv.živi zid i odbijena pogađa prečku. Ubro je internacionalac Modriče Kenta Hara delovao munjevito po desnoj strani i šutirao precizno, domaćinu spasa nije bilo.

Tekstilac je igrao bolje nego što pozicija na tabeli govori. Modričani su podsećali da davne dane slave, sreće i tijumfalizma.

Možda se tamo vraća...

Tekstilac – Modriča Alfa 1:3 (1:1)

Stadion: Gradski. Gledalaca: 250. Sudija: Mario Jelić (Banja Luka). Strelci: Parmaković u 15.minutu za Tekstilac, a Obradov u 33.i 53.i Hara u 90.minutu za Modriču. Žuti kartoni: Jolović, Aljetić, Reljić(Tekstilac), Pljevaljčić, Trifković(Modriča).

TEKSTILAC: Pečić , Marić (od 40.min.Đekić ), Jolović , Aljetić , Stupar , Perović , Maksimović , Duspara (od 75.min.Reljić ), Parmarković , Runić .

MODRIČA ALFA: Simić , Obradov (od 75.min.Hara ), Trivan (od 70.min. N. Kojić ), Pljevaljčić  , Perić , Prljeta (od 70.min.Stokić ), Stepančev , Trifković , Lalić , M.Kojić , Ninković.

Igrač utakmice: Ognjen Obradov (Modriča Alfa) .

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Tekstilac Modriča Alfa